Руски инфлуесъри унищожават чантите си Chanel в знак на протест (ВИДЕО)


Руски инфлуесъри унищожават чантите си Chanel в знак на протест (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver

В отговор на нахлуването на Путин в Украйна и започването на военни действия, които шокираха целия свят, френският луксозен гигант Chanel спря продажбите на своите дрехи, чанти, парфюми, аксесоари и други артикули на клиенти, които не само са в Русия, но и възнамеряват да използват продуктите в държавата.

Руските инфлуенсъри унищожават чантите си Chanel в знак на протест срещу решението на марката да не продава в Русия. Разбира се, потребителите в социалните мрежи не закъсняха и ги поставиха на място, напомняйки им за войната, която все още продължава.

Модната къща вече затвори магазините си в Русия, следвайки стъпките на много други модни марки. Забраната вбеси руски влиятелни личности като Виктория Боня и Марина Ермошкина, които имат съответно 9,3 милиона и 300 хиляди последователи, и те заснеха как унищожават своите артикули на Chanel. Те обвиняват бранда в „русофобия“ и опит за „отмяна на Русия“. Руската диджейка Катя Гусева също публикува видео, на което унищожава портмонето си Chanel.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама