Талисманите, с които ще привлечете късмет и богатство това лято


Талисманите, с които ще привлечете късмет и богатство това лято
Снимка: istock/Guliver

Още от древни времена хората използват амулети, за да се предпазят от негативни ефекти и да предпазват здравето и енергията си от външни посегателства. Внасянето на късмет в живота също е важно. Привличането на подкрепата на Висшите сили и подобряването на финансовото състояние е не само възможно, но и необходимо. За тази цел най-подходящи са ръчно изработените талисмани. 

Ето какво ще ви помогне да привлечете късмета и богатството в лятото на годината на Белия Вол.

КАК ЩЕ СЕ ОТРАЗИ ЮЛИ НА ЗНАЦИТЕ ОТ КИТАЙСКИЯ ХОРОСКОП

Талисмани на богатството

Според източния календар настоящата година обещава да бъде трудна и пълна с изненади. Подкрепата от символа на годината е особено важна за тези, които планират да реализират амбициозни планове и да успеят в своята област.

Амулети с китайски йероглифи са подходящи за привличане на богатство. Достатъчно е само да отпечатате или напишете желания символ на ръка. Поставете го в портфейла си и мощната енергия ще започне да работи. Тези талисмани са най-ефективното средство за фън шуй техники.

Ако имате стара или измачкана банкнота, която не сте изхвърлили по някаква причина, използвайте я. Смята се, че парите с малки дефекти (дупки) носят щастие и късмет. Поставете избраната от вас монета в портфейла си и не я вадете. Много скоро талисманът ще започне да работи.

Сребристи или златиста нишки

Нишките  са способни да привличат богатство. За да направите ефективен талисман, привличащ богатство и късмет в годината на Вола, вземете шепа монети и сребърна или златна нишка. Оставете я за една нощ с парите, а на сутринта я увийте на малко топче около тях. Поставете готовата топка на уединено място у дома, оставете монета до нея. Този домашен талисман за финансово благополучие активира паричната енергия.

Плетена фигурка в златисто или зелено

Достатъчно е да изплетете фигурка в златист или зелен цвят. Прикрепете я към портфейл или касичка, или я оставете на уединено място.

Четирилистна детелина за късмет

Четирилистната детелина отдавна се смята за щастлива находка. За да привлечете късмета, изработете я собственоръчно от лист хартия. 

Носете я като висулка или я прикрепете към гривна.

Сувенир, символизиращ силата на Бика

В годината на Вола може да направите и още един амулет, който носи късмет. Увийте малък сувенир, символизиращ силата на Бика, в червена хартия, върху която са написани вашите желания и молби. Този талисман ще привлече благосъстоянието в дома ви и ще ви предпази от негативизъм.

Когато избирате талисмана си, ръководете не само от естетическата красота. Вслушайте се във вътрешния си глас и изберете това, към което сте привлечени.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама