Всяка жена допуска тези грешки при носенето на златни бижута


Всяка жена допуска тези грешки при носенето на златни бижута
Снимка: iStock/Guliver

Когато говорим за златни бижута, веднага си представяме нещо старомодно: семейни комплекти, наследени от нашата баба или старомодни бижута с разноцветни камъни.

Но ако се научим да избираме и да комбинирате правилно моделите от този метал, може да създадем много стилни и модерни визии. Важното е да не допускаме грешките, които допускат всички жени при носенето на златни бижута.

Грешка №1: Ограничаване единствено до класически нюанси и чисто злато

Ако все още не сте запознати с концепцията за goldfield, сега е моментът. Това е издръжливо златно покритие, което не се износва и не потъмнява. Чудесен вариант е за тези, които просто се опитват да впишат златни нюанси на бижутата в своя стил. Същевременно бижутата с това покритие са по-достъпни по отношение на тяхната цена.

Друг модерен вариант е розовото злато. Този нюанс е особено популярен днес не само в бижутата, но и в дрехите и дори в предметите от интериора. 

Грешка №2: Комбиниране на златото само със злато

Съвременните тенденции дават възможност за комбиниране на бижута, изработени от различни метали. Злато, платина и сребро могат да присъстват в стайлинга ви едновременно, така че забравете за ограниченията.

Можете да си купите аксесоарите, които харесвате, както от злато, така и от сребро, и да ги комбинирате - подобна комбинация винаги изглежда свежа.

Грешка №3: Стриктно спазване на правилото за трите пръстена

Правилото, че на всички 10 пръста може да се носят общо най-много три пръстена, отдавна е остаряло. Можете спокойно да комбинирате различните си модели. Комбинация от различни форми, цветове и размери е удачен вариант. Само не забравяйте, че бижутата трябва да се допълват хармонично и да са в един стил.

Грешка №4: Носене на злато само със скъпоценни камъни

Днес е модерно да се направи избор в полза на еко декорациите. Вместо на остарели модели от злато и диаманти, обърнете внимание на комбинацията от този метал с полускъпоценни и естествени камъни с екзотични имена - черен оникс, ахат и други. Те не само ще подчертаят индивидуалността ви, но и според експерти ще ви дадат сила и енергия.

Грешка №5: Комбиниране на златисти дрехи със златни бижута

Привличащите вниманието златисти дрехи, съчетани със златни бижута, изглеждат безвкусно и вулгарно.

Не забравяйте, че акцентът във визията ви трябва да бъде върху едно нещо. Например, ако искате да носите големи златни бижута, съчетайте ги със семпло облекло, най-добре в тъмен цвят.

Грешка №6: Носене на златни комплекти

Носенето на златни комплекти отдавна е демоде. В случая възможностите ви за творчески подход са ограничени. Създайте свой собствен стил и не се страхувайте да експериментирате със златото в различните му разновидности и нюанси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама