За първи път може да спите в мелницата на Мулен Руж и то за 1 долар (ВИДЕО)


За първи път може да спите в мелницата на Мулен Руж и то за 1 долар (ВИДЕО)
Снимка: iStock

За първи път в историята туристи и жители на Париж имат възможността да останат за една нощ във вятърна мелница над известното кабаре "Мулен Руж". Съответното съобщение беше публикувано на уебсайта на услугата за резервации на настаняване на Airbnb.

Цената на една нощувка за двама души ще бъде само един долар. Резервациите ще се правят от 17 май, докато престоят на необичайно място ще е възможен само за една нощувка - 13, 20 или 27 юни.

Гостите ще могат да надникнат зад кадифените завеси на емблематичната забележителност, включително до задкулисието на театъра. Те ще могат да оценят традиционната френска кухня с три ястия, да получат най-добрите места в известното шоу на "Мулен Руж" и да прекарат нощта в прословутата вятърна мелница", се казва в съобщението. За да организира подобно събитие, Airbnb си партнира с историка Жан-Клод Йон, на него му отне месец да възстанови вятърната мелница в първоначалното й състояние.

Мелницата е построена през 1889 г. Гостите ще имат достъп до будоар в стил ар нуво, гардероб с ретро костюми, различни парфюми и писма от фенове, както и самостоятелна тераса с градина на покрива. Има спалня в меки розови тонове, украсена с цветя. Съществуването ѝ досега се пазеше в тайна.

Съобщението уверява потенциалните наематели, че ще могат да пътуват назад във времето и да изживеят френската столица на изкуствата и удоволствията.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама
Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама