Когато той няма кола, а ти носиш Dior

  • Когато той няма кола, а ти носиш Dior
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 25.06.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Казват, че противоположностите се привличат. Дали е така, остава загадка. Все пак има известни примери за двойки, които видимо нямат нищо общо. Тя е успяла, с кариера, скъпи и модерни дрехи, много приятели и голям списък от известни мъже в миналото си. Той е обикновено момче, което няма кола, живее с родителите си, имал е приятелка в гимназията и прекарва петъците пред компютъра с бутилка бира. Какво тогава ги свързва?

Понякога, особено при жени с много контакти с мъже от един тип, разнообразието и различния типаж действат привличащо. Новият мъж не използва клишета, не играе по сценарии и е непредсказуем. Не знаеш какво те очаква всеки ден и се изпълваш с трепет при всяко ново обаждане.

Въпреки това има и някои непреодолими различия. Ако тя е свикнала с бурен нощен живот, има много приятели и за нея е тема табу уикенда да си бъде вкъщи, подобна рязка промяна би била проблем. За него разликата от семейната обстановка и ненапрегнатото ежедневие също няма да се приеме лесно.

Именно тук се приемат компромисите. Ако любовта е истинска, а не просто момент на влечение, то тогава всичко може да се промени. Тя да приеме улегналия живот (поне в някои уикенди), а той да излезе от черупката си и да стане по-самостоятелен и по-отворен към света.

Въпреки това, винаги ще има "ако". Ако тя беше продължила и беше открила някой, който да прилича на нея. Да я разбира, да я искам, да се забавлява с нея. Ако той беше открил жена, която харесва семейството и уединението. Жена, за която петък вечер е символ на време, прекарано с човека, когото обичаш, а не с хора, които виждаш за първи път в някой бар.

Любовта обаче не се интересува от "ако". Не се вълнува от това дали той няма кола, а тя носи Dior. Не пита дали имат нещо общо, какво бъдеще ги кача и ще има ли повече кавги, отколкото мили моменти. Любовта приобщава двойката един към друг и ги кара да се примирят с всичко, което допреди това не са харесвали.

А такива двойки наистина имат бъдеще. И то такова, което обикновено може да изненада всеки. Има десетки примери за отворени отношения, когато тя продължава своя "парти" живот, а той се отдава на това, което умее най-добре. И те продължават напред заедно – макар и разделени през по-голямата част от времето си!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.