Мъжете, които изчезват внезапно


Мъжете, които изчезват внезапно
Снимка: iStock/Guliver

Има много жени, които задават на приятелките си един въпрос: Къде изчезна той? Може би по-логичният въпрос обаче остава: Защо изчезна той? Дилемата е насочена към мъжете, които изчезват скоро след започването на отношенията. Например 2 седмици всичко е наред и той е идеалният, дори единственият, и след това не си вдига телефона и не отговаря на съобщенията ви. Няма го. И вие се чудите къде сте сгрешили.

Отговорът обикновено е "никъде". Просто това са категория мъже, които получават това, което искат и продължават напред. Изчезват и забравят за вас. Разбира се, обикновено след като се получили нещо - най-вероятно секс.

Може би жените са толкова изненадани заради мита, че колкото повече отлагате секса, толкова повече мъжът се привързва към вас. Това е пълна лъжа. Ако един мъж иска да изчезне, то той може да го направи и след месец, чакането няма нищо общо с това. Друга грешка е, че момичетата смятат, че сексът е някакъв подарък за мъжа. Някакъв бонус за усилията. И когато той изчезне те се питат - защо никой не ме оцени? Реално обаче сексът е много по-малко от това, особено в съвременния свят, където забавлението е по-достъпно и от алкохола.

От друга страна, получаването на секса не е единствената причина за "изчезването". Много мъже не искат сериозни отношения. Kогато след няколко седмици на неспирен чат, разговори и романтични срещи той забележи, че нещата отиват към сериозна връзка, и особено ако се страхува от нея, е съвсем нормално да "потъне" и никога повече да не го видите. Причината не е във вас. Не сте направили нищо нередно и колкото и пъти да анализирате вашето поведение и начин на държание, няма да откриете нищо притеснително.

Те просто не искат това, което вие предлагате. Колкото и сурово да звучи – това е истината. За съжаление няма ясно изградени белези, по които да познаете такъв мъж. Той може да е мил, да говори за брак, да има куче и да харесва децата. Е, макар всичко това, пак да избяга и да не го видите никога повече.

Именно затова съветът на много "изпатили" жени е да не влагате много надежди и очаквания в началото на новата връзка. Оставате нещата просто да се случват. Така няма да сте толкова наранени.

А ако се чудите къде отиват мъжете, които изчезват – при други жени, от които пак ще избягат!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама