Не бързайте, бъдете мъдри, преди да правите деца


Не бързайте, бъдете мъдри, преди да правите деца
Снимка: iStock/Guliver

Едно раждане променя човека сериозно, обръща му живота надолу с главата. И мъжът се променя, но по-бавно. И него го променя семейният живот, а не самото раждане. Но жената се променя коренно за 1-2 години. Вече почти не е същият човек. Не, че е лошо. Просто е хубаво да се знае, защото иначе стават тежки грешки. За тези, които не сте се разбрали още:

Първо си намерете свестен човек за партньор и чак тогава мислете за деца. Ако връзката ви е разклатена преди детето, след това ще се разклати още повече. Гледането на бебе е тежко нещо, проблемите само се увеличават.

Бъдете сигурни, че другия човек иска същото. Да насилвате партньора си за дете, ако той не го иска дълбоко в себе си, е сигурен начин за катастрофа.

За да си намерите свестен човек за партньор, вие самата/самият трябва да сте свястна/свестен. Това, че на 22 получавате по 100 харесвания в Instagram и във всеки един момент имате избор между 3-4 различни мъже е само временно. След едно раждане или след 30 години нещата стават почти необратими. Ако партньорът ви ви е избрал и е бил с вас предимно заради външния ви вид, след раждането това ще залезе и проблемите ще започнат. Не си и помисляйте "аз сега ще родя, да ми се махне от глава, после вече като "жена" ще си намеря друг улегнал мъж да си карам живота с него" или "ако нещата не вървят, ще си намеря друг (щото преди ме харесваха)"... няма да стане. Възможно е, но изборът ви на мъже ще е доста различен.

Така, както вие търсите силен и добър характер, така и мъжете търсим същото. След раждане най-малкото свежестта си тръгва. Характерът остава. Не бързайте, бъдете мъдри. Първо направете семейство, което работи добре и ще издържи 20 години и чак след това поканете още едно човече да се присъедини към това семейство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Един мъж:


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама