Продуктът, който прави чудеса с косата (видео)


Продуктът, който прави чудеса с косата (видео)
Снимка: iWoman

Ако усещате, че косата ви страда и има нужда от специална грижа, на помощ идва Fusio-Dose от Kérastase. Това е подхранващ и регенериращ коктейл, който помага за незабавна трансформация на косата.

Основата на грижите са четири активни концентрата и пет бустера, които се смесват от фризьора в 20 възможни комбинации, предоставяйки най-персонализираната грижа за косата според нейните нужди.

За кого са предназначени Fusio-Dose?

Матовост и слабост на боядисаната коса, финост и недисциплинирана на естествената коса, слабост, крехкост и липса на еластичност – ритуалът не само успешно се справя с тези и други проблеми, но благодарение на активните съставки във висока концентрация, осигурява незабавен резултат, като незабавно усещате косата си по-красива и здрава.

Как протича слагането на Kérastase Fusio-Dose:

1. Прави се диагностика и се избира правилната вана и ритуал;

2. След това косата се измива с вана Kérastase;

3. После се нанася ампулата, смесена с бустър;

4. След 5 минути продуктът се отмива и косата се изсушава.

Активните съставки с висока концентрация, например екстракти от авокадо и жожоба, серамиди, омега-6 и микрополимери и персонализиран подход към грижата за косата осигуряват ясно изразен незабавен резултат.

Ние решихме лично да изпробваме Fusio-Dose при нашите приятели от Салони за красота Murphy. Eто какъв е резултатът и защо да им се доверите и вие:

Видовете Fusio-Dose:

Concentre Pixelist Fusio-Dose

Проектиран специално за боядисана коса.

Продуктът съдържа микрополимери, които помагат за запазване на цвета и подхранват боядисаната коса, придавайки им блясък и здравина.

Concentre Oléo-Fusion Fusio-Dose

Подходящ за суха коса.

Високата концентрация на масла от авокадо и жожоба помага за овлажняване на сухата коса отвътре и да я изпълни с жизнена енергия.

Concentre Vita-Ciment Fusio-Dose

Проектиран специално за увредена коса.

Ампулите със серамиди запълват кутикулата на косата, като дълбоко възстановяват структурата им.

Concentre Densific Fusio-Dose

Подходящ за тънка коса.

Съдържащите се в тези ампули с про-калциум помагат да се направи косата по-гъста и да се предотврати нейното изтъняване.

Бустърите са:

Бустър за блясък и защита – Съдържащият се в бустера цинков глюконат осигурява блясък на къдриците и ги изравнява по цялата дължина, като ги прави гладки и еластични.

Бустър за подхранване – Продуктът съдържа редица хранителни вещества в активна концентрация, включително екстракт от кралски ирис, известен със своите регенеративни свойства и способността да предотвратява дори много тежък косопад.

Бустър за възстановяване – Множество термични обработки, изсушаване с горещ сешоар, обезцветяване и сресване – антиерозионният комплекс, съдържащ се в основата на Booster Reconstruction, успешно се справя с последствията от най-дръзките експерименти за красота.

Бустър за дисциплина – Must-have за къдрава и палава коса: продуктът съдържа морфокератин, който спомага за красивата форма на къдрици и изглаждане на палавите ключалки.

Бустър за руса коса – За възстановяване на косата при изрусяване и обезцветяване на косата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съветите на Мърфи


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама