6 начина да разбереш, че излизаш с добър мъж


6 начина да разбереш, че излизаш с добър мъж
Снимка: iStock/Guliver

Какви са качествата на добрия мъж? Да подарява цветя без повод, да целува за довиждане или да прави закуска в леглото? Силните връзки се основават на много повече от това да правиш приятни неща за другия. А ако искате стабилна и дълготрайна любов, имате нужда от добър, а не просто внимателен, партньор. 

1. Притежава сила

Не само физическа, разбира се. Но добрият мъж стои здраво зад решенията, които взима и балансира успешно между приоритетите в живота си. Поема отговорност за грешките си и не си "измива ръцете", когато оплеска нещо.

2. Общува директно и честно

Ако мъжът до вас ви уважава, то той ще търси пряка комуникация, ще задава директни въпроси и няма да "шикалкави", когато вие го попитате нещо.

3. Кара ви да се чувствате сигурни

Партньор, който ви третира като равни във връзката, иска да се чувствате сигурни, а не респектирани или подчинени. Добрият мъж ще ви покаже подкрепа и любов в отговор на вашите нужди, а не мрънкане и манипулиране. 

4. Не се държи като "мъжкар"

Много мъже имат нужда да се доказват (особено пред приятелите си) и когато са в дадено обкръжение се правят на "мъжкари", демонстрирайки надмощие и превъзходство над половинката си. За разлика от тях, добрите момчета хич не се и притесняват какво ще кажат околните, стига на вас да ви е комфортно.

5. Не приема домашните задължения за "женска работа"

Дори вие да ги вършите, добрият партньор никога няма да ви третира като домакиня, чиято работа е да готви, пере и чисти. Всъщност, той не би имал нищо против да измие чиниите след вечеря или да пусне пералня - в крайна сметка и двамата сте част от това домакинство.

6. Търси мнението ви

Той не заявява, а пита. Уважавайки мнението ви, добрият мъж би ви попитал дали сте планирали нещо специално за вечерта, или може да се уговори да излезе с приятели. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама