5 фини признака, че някой ви мисли за привлекателни


5 фини признака, че някой ви мисли за привлекателни
Снимка: iStock

Много хора не разпознават кога други хора са привлечени от тях. Може да отхвърлим нечий интерес да ни опознае по-добре, тъй като той е добър човек, който се държи така с всички. И все пак ние сме привлекателни за другите по различни начини, които невинаги можем да възприемем.

Ето 5 сигурни знака, че някой ви мисли за привлекателни:

1. Позволяват си да бъдат уязвими

Когато някой се чувства в безопасност да бъде себе си, да бъде уязвим заради начина, по който изглеждате, е когато знаете, че той ви смята за привлекателни.

Вижте още: 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение

2. Хората ви забелязват

Когато влезете в стая, пълна с хора, те спират ли това, което правят, за да ви хвърлят поглед? Идват ли да ви поздравят и да ви се представят? Ако отговорът ви е да, вие сте по-привлекателни, отколкото си мислите. Хората ви забелязват и те също искат да бъдат забелязани от вас.

3. Любопитството им към вашите мечти расте

Може да сте в ситуации, в които искате да знаете дали някой ви смята за привлекателни; обаче, фокусирането само върху това няма да привлече страхотен човек в живота ви. Помислете с какъв мъж искате да бъдете - не само за външния му вид. Привличането, основано само на външен вид, е повърхностно. Искате да се свържете с хора, които са привлечени от вас като личност и желаят да опознаят кои сте. Фин знак може да бъде любопитството за това кои сте - вашите мечти, вашите интереси и какво ви прави щастливи. Заслужавате да се свържете с някой, когато и двамата сте привлечени един от друг.

4. Те са почти магнетично привлечени към вас

Позитивната, силна аура е един от най-важните, но най-фините признаци, които превръщат някого в магнит, с когото всеки иска да говори. Поради силна аура, някой може да бъде привлечен от вас, ако често търси непосредствена физическа близост до вас. Пример за това би било, ако те инициират или поддържат близост.

Подсъзнателното имитиране на вашите действия, като вашата поза, жестове или модели на реч, може да покаже, че сте привлекателни за някого. Освен че показва разбирателство, това е вид невербално ласкателство.

Вижте още: Ако правите тези 7 неща, плашите добрите мъже

5. Хората се губят в очите ви

Взаимният зрителен контакт може да означава или уважение, или възхищение. И ако обърнете голямо внимание, можете да разберете кой е въз основа на това колко различни хора ви гледат. Помислете за това. Има причина, поради която обичаме да приковаваме очи към онези, които обичаме. На първо място, ние сме склонни да гледаме нещата, които харесваме. Ето защо един от най-добрите признаци, че сте гореща жена и че някой ви намира за привлекателна е, че често улавяте погледа им от другата страна на стая, пълна с хора.

Второ, когато смятаме някого за привлекателен, мозъците ни освобождават окситоцин, когато го погледнем. Именно това кара сърцата ни да бият по-бързо и зениците ни да се разширяват неконтролируемо. Проучванията показват, че има много съобщения, които обменяме, когато осъществяваме зрителен контакт един с друг. Както се казва, очите са прозорци към душата. Това може би е причината хората, които имат какво да крият, да не могат да осъществят зрителен контакт правилно.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама