8 срещи "на закрито", които да пробвате в изолация


8 срещи "на закрито", които да пробвате в изолация
Снимка: iStock/Guliver

В тези смутни времена всички прекарваме цялото си време вкъщи, дистанцирайки се от близки и приятели. Дори и да не живеете с вашата половинка, сигурни сме, че намирате безопасни начини да бъдете заедно. И тъй като опасността скуката да надделее рано или късно е съвсем реална, днес ви даваме няколко свежи идеи за романтични срещи, но в комфорта на дома.

Направете пица заедно

Няма по-хубаво от това да се насладите на любимия си филм с пица, която сте направили заедно. Ако пък у вас дреме един състезател, можете дори да си организирате надпревара за най-вкусна пица.

ЗАБАВЕН ТЕСТ ЗА ДВОЙКИ В ИЗОЛАЦИЯ

Изпробвайте своите караоке умения

Предизвикайте партньора си в забавна игра на караоке. Пеенето на някои от любимите ви песни гарантирано ще повдигне духа ви.

Рисувайте

Изразете креативността си (и любовта си един към друг) с рисуване. Така и така, през последните години са изключително популярни всички уъркшопове от този тип, затова запретнете ръкави (буквално).

Редете пъзел

Повярвайте, и двамата ще намерите удовлетворение в реденето на пъзел. Просто добавете бутилка вино към комбинацията и ще получите перфектна „домашна” среща.

Организирайте си спа ден

Релаксираща вана, успокояващи маски за лице, масаж с етерични масла. Двойка, която прави заедно спа, остава заедно, нали?

Практикувайте йога

Сега е моментът да намерите своя дзен. Направете го с йога пози, които са подходящи за двойки. В YouTube има адски много варианти, но ако това не е вашият спорт – има и силови упражнения за двойки.

25 ИДЕИ КАКВО ДА ПРАВИТЕ, АКО ВИ Е СКУЧНО

Играйте настолна игра

Дайте почивка на телевизора и се свържете отново с настолна игра. Това е перфектната възможност да поговорите и да си вземете доза от толкова необходимия ни на всички смях.

Обогатете се културно

Ще се изненадате колко театри, музеи и галерии излъчват онлайн. Дори можете да направите виртуална разходка из домовете на известни български творци!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама