Тайните за красива коса на Меган Маркъл

  • Тайните за красива коса на Меган Маркъл
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 28.01.2020 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Още със самото си стъпване в светлината на прожекторите, като част от актьорския състав на „Костюмари”, а доскоро и като член на кралското семейство, Меган Маркъл винаги е впечатлявала със средно дълга и красива коса, която с годините се превърна в нейна запазена марка. Съпругата на принц Хари е известна с това, че винаги залага на едри къдрици в стила на стария Холивуд или нисък небрежен кок.

Всъщност, миналия ноември за първи път видяхме стари снимки на Маркъл, на които се вижда естествената й коса. Фотосите показаха ситни и обемни къдрици, които изглеждат доста по-различно от добре оформените вълни, с които сме свикнали да я виждаме.

1. Подстригва се често

Подобно на принцеса Даяна, Меган избира да подстригва косата си редовно и със съвсем малки изменения, за да не фрапира с рязка промяна в прическата. Диана очевидно е взела това решение, за да гарантира, че вниманието на пресата е изцяло върху благотворителната й работа, а не върху прическата.

2. Небрежен кок

Любимата прическа на Меган Маркъл е шикозен начин за стилизиране на косата на втория или третия ден и въпреки че се нарича „messy”, кокът изглежда събран и елегантен, без да е твърде строг. Разбира се, с натоварен график за деня и нощта, Меган няма време да извърши цялостно измиване на косата и някаква особена промяна в прическите. Така че, това е нейният начин за контрол над ситуацията – през деня залага на кок, а за вечерта оставя свободните вълни да паднат върху раменете й.

3. Използва качествена козметика

Лидия Селърс, която работи с косата на Маркъл две години преди херцогинята да се премести във Великобритания, наскоро разкри как косата й изглежда толкова блестяща и перфектна през цялото време. Оказва се, че Меган си има любима линия грижа за коса. Серията Kérastase Oleo Relaх, благодарение на специалните масла във формулата ѝ, действат заедно със сешоара или пресата, за да предпазят косата от влага и да предотвратят появата на frezz ефект. Любимите продукти на Меган Маркъл може да откриете при нашите приятели от салони за красота Murphy.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 1  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.
  • katia zzo

    katia zzo ГОТОВО МОЕТО ТЕСТИМОНИ, ДОБРИ ДЕН МОИТЕ ХОРА НА ХОРВАТИЯ ИЗПИТВАНЕ ЗА КАК ИЗПОЛЗВАМ ЗАЕМ, ЗА ДА КУПИТЕ КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ГЕНУЙНА ЗАЕМНА КОМПАНИЯ, ПОЗВАНЕНА фирма за градска банка. Днес съм много щастлив и БОГ БЛЕС СИТИ БАНК КОМПАНИЯ. , Казвам се Катица Аз съм от ХЪРВАТИЯ и търся истинска компания за заем през последните 5 месеца, за да си купя къща всичко, което имах, беше куп измами, които ме накараха да им се доверя и накрая от деня, те ми взеха парите, без да дам нищо в замяна, всички надеждата ми беше изгубена, обърках се и бях разочарован, никога не исках да имам нищо общо с компаниите за заем в интернет, така че отидох да взема назаем малко пари от приятелю, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това тя знае компания за заем, която може да ми помогне с каквато и да е сума заем имам нужда от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто получи заем от тях, тя ме насочи как да кандидатствам за заема, аз го направих точно както тя ми каза, аз кандидатствах с тях на имейл: (citybankloan123@gmail.com) Никога не вярвах, но се опитах и ​​на моя най-голямата изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам, отново съм щастлив и богат и благодаря на Бога, че такъв заем компании като тази все още съществуват при тази измама навсякъде, Моля, съветвам всички, които се нуждаят от заем, да отидат  (citybankloan123@gmail.com) те никога няма да ви провалят, и животът ви ще се промени както мина. Бързо се свържете (citybankloan123@gmail.com) днес и вземете заема от тях, Бог да благослови фирмата за заем на градската банка за истинското им предложение за заем.  Уверете се, че се обърнете към фирмата на градската банка за заема, защото получих заема успешно от тази компания без стрес. 30.01.2020