10 типа жени, от които бягат всички мъже


10 типа жени, от които бягат всички мъже
Снимка: iStock

Защо все повече умни и красиви жени са сами? Мъжката психика дава отговор на този въпрос. Това са 10-те типа жени, от които бягат всички мъже.

1. Жени с прекомерно самочувствие

Тези жени никога нямат време за мъжа до себе си и комуникацията с тях е по-скоро монолог. Нито един мъж не би желал да има такава жена до себе си.

2. Жени, които се стремят към прекомерно усъвършенстване

Повечето мъже ценят простите неща и жените, които преследват прекомерното усъвършенстване, единствено ги отблъскват.

3. Твърде праволинейните жени

Тази жена не пуши, не пие, ляга си точно в 23:00 и прави йога всеки ден. При нея всичко е по график и това плаши мъжете. Колкото повече мъжът се сближава с такава рационална жена, толкова повече осъзнава, че не може да бъде себе си до нея - той има цял набор от лоши навици, от които все още не е готов да се откаже.

9 НАЧИНА, С КОИТО МЪЖЕТЕ ПРИКРИВАТ ИЗНЕВЯРАТА СИ

4. Жени с маниакално желание за брак

Мъжете панически бягат от жените, които още на втората среща искат да ги запознаят с родителите си. Това не означава, че тези господа отричат брака, просто не искат да бъдат притискани.

5. Жени, които приемат мъжа за източник на доходи

Дори и най-богатият мъж не би желал да е единствено спонсор на жената до себе си.

6. Прекалено грижовните жени

В грижовността няма нищо лошо. Но мъжът не иска да обсебите напълно личното му пространство с оправданието, че се грижите за него.

7. Жени, които винаги са в ролята на учител

Тези жени се отличават дори по начина си на обличане. Лесно е да се досетите, че това ще бъде строг бизнес костюм. Жената, която винаги е в ролята на учител, е като ходеща енциклопедия, има мнение за всичко.

21 НЕЩА, КОИТО ЖЕНАТА НЕ ТРЯБВА ДА КАЗВА НА МЪЖА

8. Жените, които са прекалено фокусирани върху външния вид

Животът на тези жени всъщност е култ към собственото им тяло. Денят е разделен на две части - преди салона за красота и след това. Разбира се, те привличат мъжете, но само това не е достатъчно за дълга и сериозна връзка.

9. Жените, които са заклети кариеристки

С такава жена несъмнено ще бъде интересно да обсъдите състоянието на икономиката в страната, цените на петрола, както и обменните курсове на валутата. Но след известно време ще разберете, че с нея не може да говорите за нищо друго.

10. Безличните жени

В тези жени няма достатъчно плам. Те могат да бъдат само сянка на мъжа си, но никога няма да се превърнат в истински спътник в живота му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама