10 знака, че той не е за теб


10 знака, че той не е за теб
Снимка: iStock/Guliver

Неоспорим факт е, че външният вид на мъжа до теб, не е най-важният за перфектната връзка. Често жените се заблуждават, че изборът им е правилен. Правят всичко възможно, за да може нещата да се получат. Пренебрегват всички неща, които преди не са понасяли.

Ето няколко доказателства, които показват, че мъжът до вас не е най-подходящият за връзката на мечтите ви:

1. Карате да се чувстваш виновна за щастието си. Не можеш да му споделиш за забавния ден в офиса или за това колко добре си се справила. Трябва да вървиш на пръсти около него, само за да не го дразниш дори със присъствието си.

2.  Сексът е задължение. А той изчисти ли? Напазарува ли? Сготви ли вечеря и за двамата? Но когато ти откажеш, ще те накара да се чувстваш задължена, като изтъкне хилядите неща, които той е направил за теб. А ти си лошата половина, която не ги оценява и го лишава от единственото му удоволствие.

3. Разочаровате. При всеки удобен случай. След всяка приятна вечер, намира как да съсипе цялото удоволствие.

4.  Не те подкрепя. Никога. Не харесва нищо, което правиш. Не харесва статусите ти. Не разбира проблемите ти.

5.  Не може да имаш приятели мъже. Постоянно ти говори за доверие, за това как той няма никакво в теб. Непрекъснато се съмнява и разпитва с кой говориш и се виждаш.

6. Кара те да мислиш, че имаш ужасен вкус. Не харесва нищо, което си избрала ти. Нарича любимите ти неща боклуци и не дава шанс на нищо.

7. Досаждаш му постоянно. Досадна си когато си добре или когато си притеснена. Вместо да опита да ти помогне, за да реши проблемите, веднага изкарва всичко, което той прави за теб, а ти все още си недоволна.

8. Никога не те търси. Ако не му напишеш едно Здравей, той няма да се усети да те потърси. Дори няма да мине такава мисъл през главата му.

9. Сексът е единствената ви близост. Не те целува, не хваща ръката ти и почти винаги върви на разстояние от теб.

10. Може и да не те вижда. Ти си единствената, която прави планове за срещи. Той не се интересува от теб и няма никакво желание да те потърси.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама