2-те зодии, които нямат задръжки в леглото


2-те зодии, които нямат задръжки в леглото

Има хора, за които няма тема табу в секса и могат да си позволят всичко. Не са стеснителни, обичат да експериментират и дават всичко от себе си. Изобретателни са и държат партньорите до тях да боготворят секса толкова, колкото и те самите. Това са 2-те зодии, които нямат задръжки в леглото:

ОВЕН

Овните са най-страстните любовници в зодиака. Тяхната сексуална мощ е нестихваща и имат нужда от партньор, който ще задоволи всичките им прищевки. Овните имат много идеи, които чакат изпъленение. Те не се страхуват от секса на открито, нито от малко грубости в спалнята. Имат въображение и обичат да го използват като показват на какво са способни в леглото. Овните не търпят скучните партньори и биха провалили много здрава емоционална връзка, само защото сексът куца. Те нямат притеснения относно възможностите си и самочувствието им ги кара да бъдат по-смели във всичко, което правят. Огън в леглото!

ЛЪВ

Лъвовете истински зверове в леглото. Те не признават мисионерската поза, нито обичат да бездействат, докато половинките им вършат всичко. Лъвовете могат да те изненадат със различни играчки и идеи, от които може да ти се завие свят. Те са опитвали почти всичко, но любопитството им няма предел. Могат да те побъркат само с няколко движения, защото имат голям опит. Сексът с тази зодия може да не се понрави на всеки заради смелите ходове и решения, които Лъвовете взимат спонтанно. За тях няма нещо, което не биха опитали, така че внимавайте какво им предлагате...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама