4 малки женски лъжи, които не ти признаваме


4 малки женски лъжи, които не ти признаваме

Всички си имаме своите малки безобидни тайни, които по една или друга причина предпочитаме да не споделяме. Най-често, защото просто няма да ни разберете. И все пак, ако понякога попаднете в ситуация, която няма никакво обяснение, може и да го откриете в следващите редове.

1. Когато откажем секс без (видима) причина

Е, причините може да са много, но разбира се, че няма да ви ги кажем направо, защото са лични. Пропуснат час за кола маска определено значи твърдо "НЕ", все пак държим на вас и искаме всичко да е идеално. Друга причина - не се чувстваме секси, за което не винаги има причина. Повечето жени виждат себе си в огледалото различно почти всеки ден. Една и съща дреха може да ни се стори идеална днес, а утре вече да видим всичките си недостатъци с нея. За това обяснение няма, но... опитайте се да ни разберете!

2. Ровичкаме из телефона ти

Вярваме ти, но все пак предпочитаме да се убедим лично. И ако не криеш нищо, какъв е проблемът? Когато видим един, два, три пъти, че няма за какво да се тревожим, силно вероятно е да зарежем идеята с телефона - рискът не си струва, явно няма какво да открием там.

3. Хапваме си добре, а уж сме на диета

Е, пред теб няма да се тъпчем с хамбургери, но и ние си имаме своите слабости и когато не си около нас, нищо чудно да се изкушим с нещо тестено, вредно и силно НЕздравословно. Когато се видим и си поръчаме салата, вероятно е да кажем "Цял ден нищо не съм яла", но с тази лъжа повече лъжем себе си, отколкото вас. Не можем да приемем мисълта, че сме нарушили режима си и то... за нищо!

4. Харесваме те такъв, какъвто си

... и следващия момент се мъкнем с теб,  когато си решил да си купиш нов пуловер, за да се уверим, че ще си вземеш нещо по наш вкус. Е, дрехите са нас са важни и просто не смятаме, че вкусът ви винаги е адекватен на това, което ви отива и което се носи. За това пазаруването заедно е най-добрата идея както за нас, така и за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама