4 сигурни знака, че излизате с „мамино синче”


4 сигурни знака, че излизате с „мамино синче”
Снимка: iStock/Guliver

Всеки добър мъж уважава жена си, кара я да се чувства обичана и специална. Това отношение често произлиза от доброто възпитание и връзката с майка му. Но какво се случва, когато вашият партньор и мама са твърде близки? Със сигурност нищо хубаво. Затова имайте едно наум, ако се сблъскате с някой от тези 4 знака.

1. Тя е негов личен асистент

Ако половинката ви има навика да оставя прането си в ръцете на мама, да не оправя леглото си или да не пазарува хранителни продукти, бъдете сигурни, че той е "мамино синче". И най-лошото е, че той наистина се наслаждава да е обгрижван и няма никакво намерение да промени положението.

2. Тя е касичката му "за черни дни"

Макар вече да е пораснал мъж, да ходи на работа и да изкарва пари, той все още разчита на финансовата подкрепа на майка си. Когато останат няколко дни до заплата, мама винаги е насреща да помогне. Това говори, че партньорът ви няма никаква финансова култура и не може да разпределя добре доходите си.

3. Постоянно се обажда или идва на гости

Независимо дали живеете заедно, или не, майка му няма никакви скрупули да се обажда по 10 пъти на ден или да идва неочаквано на гости, носейки мусака в кутия. Още по-притеснително е, ако комуникацията не е едностранна и мъжът ви не вижда нищо нередно в това да прекъсне романтична вечеря, за да се обади на мама.

4. Купува му дрехи и бельо

Разбира се, няма нищо лошо в това една майка да зарадва сина си с хубава риза за Коледа. Но ако тя носи отговорност за външния вид на сина си, избирайки му целия гардероб, включително и бельото, то имате сериозен проблем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама