4 табу разговора, които наистина подобряват връзката ви


4 табу разговора, които наистина подобряват връзката ви
Снимка: iStock

Ако търсите дългосрочни отношения, какви са видовете разговори, които трябва да водите от самото начало? От табу през страшно до просто неудобно, има неща, за които да говорите с човека, с когото излизате, които гарантират успешна връзка.

1. Говорете за бившия си от рано

Ключът е да говорите за бившия си по уверен начин, който не е гневен, тъжен или копнежен. Не продължавайте безкрайно или може да се почувствате като на терапия. Уверете се, че сте разказали историята на бившия си в U-стратегия — тя е оформена във формата на буквата U. Започнете историята си с положителност, слезте надолу в уязвимост и се върнете обратно в положителност. Кажете нещо за това какво ви е привлякло към бившия ви, каква е била връзката ви, кога сте забелязали, че има проблеми, какво сте направили, за да се опитате да ги поправите, защо в крайна сметка е приключило и какво сте направили, за да се излекувате и да продължите напред.

Вижте още: Mъжете с тези 4 качества знаят как да задоволят една жена в леглото

2. Споделете политическите си убеждения

За някои неща трябва да се говори в началото на една връзка. Политиката може да е една от темите, които е добре да обсъдите по-рано. Не можете да започнете нещо, ако между вас има проблем, който не е за пренебрегване. Ако политическите убеждения са наистина важни за вас, трябва да обърнете внимание. Не искате да си губите времето или да отваряте сърцето си за някой, с когото постоянно ще спорите и няма да правите компромиси.

3. Изяснете своята "цел" и целите на връзката си

Искате ли просто да се забавлявате? Или сте готови за сериозно обвързване? Ако желаете нещо истинско, трябва да споделите. Като казвате, че сте готови за връзка, която може да доведе до брак и деца, вие не го притискате да се ожени за вас колкото се може по-скоро. Само проверявате дали сте на една и съща страница в живота и дали копнеете за еднакви неща.

Вижте още: 5 неща, които всяка жена трябва да чуе от мъжа, когото обича

4. Говорете за своите грешки

Показването на грозната ви страна е важна стъпка в отношенията, ако желаете нещо истинско. Това е сърдечен разговор, който може незабавно да задълбочи и разшири връзката ви. Когато говорите за съжаления и грешки, които сте направили в миналото си, вие споделяте истински емоции и разкривате своята човечност. Но това не е просто казване на това, което сте направили грешно, а за това какво ви е накарало да осъзнаете, че е грешка, какво сте научили от нея и как сте различни или по-еволюирали поради това. Как се справяте с конфликти и трудности и как се измъквате от тях, говори много за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама