Mъжете с тези 4 качества знаят как да задоволят една жена в леглото


Mъжете с тези 4 качества знаят как да задоволят една жена в леглото
Снимка: iStock

Някои ценни черти при мъжете се превеждат много добре, когато става въпрос за сексуална мощ в спалнята. Ето 4 неща, за които трябва да внимавате, ако се чудите дали един мъж ще бъде страхотен любовник и потенциален партньор.

1. Нагласа на даващ

Мъжете, които са искрено щедри, защото обичат да дават на жените, които искат да впечатлят, знаят как да угодят на половинката си както в спалнята, така и извън нея. Те обичат да водят жени на срещи, да планират романтични жестове и да подаряват обмислени подаръци. Те са щедри с времето и енергията си. Раздават се по много начини и това се отразява в отношението им към дамата на сърцето им.

Вижте още: 10 супер интересни мита за секса

2. Уважително, емоционално и открито общуване

Мъжете, които имат смелостта да общуват с жените по уважителен, състрадателен и открит начин и гледат към нуждите на жената и приемат емоциите ѝ, печелят уважението ѝ, защото не се страхуват да поемат отговорност. Те знаят как да споделят своите мисли и чувства с уважение и гледат към постигане на решения, вместо да останат фокусирани върху проблемите или да използват пасивно-агресивни тактики, за да "победят". Не се страхуват да се извинят или да се поправят, особено ако са сгрешили. Вместо да прехвърля обвинения или да ги убеждава, мъжът, който има способността да общува открито, също има способността да се вслушва в нуждите на жената и да ѝ доставя удоволствие емоционално и сексуално, защото има предвид нейните желания. Знаят точно как да угодят на една жена и от какво има нужда, за да постигне оргазъм.

3. Никога не са "твърде заети", за да се уверят, че жената, която обичат, се чувства сигурна и защитена

Дори най-заетите мъже в света – президенти на държави, лекари, пилоти – всички намират време да се обадят или да отговорят на съпругите си. Те печелят време и е лесно да намерите пет минути всеки ден, само за да се обадите или да отговорите на съобщение. Когато една жена се чувства обичана, правенето на любов просто се превръща в друго място, където тази връзка може да бъде засилена по физически начин. Жена, която е накарана да се чувства сигурна и защитена от мъж, процъфтява.

Вижте още: Ето кои са основните ползи от сексуалното удоволствие

4. Те не са против да успокоят и защитят жената, която обичат

Докато други мъже се страхуват да не бъдат сметнати за слаби, защото се грижат за жената, която обичат, истинският мъж с висока стойност знае, че да обичаш и защитаваш жена и да я уверяваш в тази любов е едно от най-мъжествените неща, които можете да направите. Вместо да наричат ​​жена "нуждаеща се" заради основни нужди, те се грижат за нея и я карат да се чувства сигурна и защитена. Това внимание се отразява много добре в спалнята.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама