4 знака, че между вас няма химия


4 знака, че между вас няма химия
Снимка: iStock/Guliver

Били ли сте някога на среща, която трудно може да се нарече лоша, но пък и не кара сърцето ви да пропуска един удар? Е, това вероятно е признак, че не е имало химия, защото когато тя съществува, просто знаете. Усеща се вълнуващо, изненадващо удобно и сякаш едва издържате без физически контакт. Да, наистина е страхотно! Химията е Х-факторът, любопитното привличане, което е необяснимо. Как да разберете, когато химията наистина я няма? Оказва се, че има няколко сигнални знака, които показват, че просто не сте на една и съща страница.

1. Не се смеете на шегите си

Първите срещи могат да бъдат изнервящи, но цялото напрежение изчезва, ако можете да се разсмеете. Лошата новина е, че не споделянето на чувство за хумор е основен червен флаг, което говори, че химията между вас двамата е изключена. Ако не се разсмивате взаимно или не се смеете на едни и същи неща, това е доказателство, че не сте "попадение".

2. Трудно е да поддържате разговора

Когато имате добра химия с някого, чувството е, че разговорът просто тече естествено и губите всякакво усещане за време. Докато се обърнете и вече са минали няколко часа. Но ако има дълги, неудобни паузи или пък лесно се отегчавате от дискусията, значи нямате достатъчно общи интереси, за които да говорите. Не се притеснявайте, ако това се случи през първите 20 минути, защото е възможно и двамата да сте просто нервни, което е нормално и здравословно. Но два часа тъп разговор? Твърдо не!

6 ЗНАКА, ЧЕ СТЕ В ПОЧТИ ВРЪЗКА

3. Няма физическо привличане

Когато имате химия с някого, постоянно търсите оправдание за физически контакт – сблъсквате се, пада ви вилицата, докосвате ръката му, когато се смеете и т.н. Ако не изпитвате никакво желание да сте близо, това е ясен знак, че просто не се чувствате по начина, по който бихте се чувствали с човек, с когото имате химия.

4. Забелязвате само отрицателни черти

Когато сте на среща с потенциален партньор, смисълът е да го опознаете. Обикновено има неща, които харесвате и тук-таме нещо, в което не сте сигурни, но ако всичко, което виждате, са червени знамена или признаци на несъвместимост, химията просто не е там.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама