Качествата, които правят един мъж истински секси


Качествата, които правят един мъж истински секси
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена си има свой собствен „списък” с критерии, по които преценява мъжете. Каквото и да включва той, има няколко общовалидни качества, които няма начин да не оцените в мъжа до себе си, независимо дали сте се сетили да ги добавите, или не! Ето кои са онези малки, ежедневни, но толкова важни неща, които могат да превърнат един мъж в истински фаворит.

1. Умения за активно слушане

Да чува и да разбира не е едно и също нещо. Така че, да - на първо място идва „слушането с разбиране”, както казваха в училище.

2. Пазаруване на хранителни стоки

Не само буквалното отиване до магазина и мятане на продукти в количката, но и изготвянето на списък, различен от „чипс, бира, някакво мезе…”

21 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЛЮБОВТА

3. Грижа за родителите

Това е роля, която в повечето случаи се пада на жените, така че много мъже не получават шанс да се погрижат за своите възрастни родители. Но всяко женско сърце би се разтопило, когато види как половинката пазарува и се грижи за майка си или баба си.

4. Изразяване на чувства

Може би е обичайно да виждаме жени да пищят и да се вълнуват, да речем, при вида на малко бебе, кученце или очарователен анимационен герой, но някак е много сладко и мъжете да реагират емоционално на такива гледки.

5. Готварски умения

Като цяло си падаме по мъже, притежаващи основни житейски умения, които доказват, че са възрастни хора, способни да се грижат за себе си и не търсят втора майка.

6. Морален компас

Изисква се смелост и безкомпромисност да се изправиш срещу свои познати, още повече близки приятели, които са направили нещо тъпо.

7. Готино хоби

Викането по време на футболен мач не се брои за хоби, момчета! Независимо дали е изкуство, четене на книги, или свирене на китара - това показва, че мъжете могат да бъдат посветени на нещо истинско и това е супер вдъхновяващо!

АКО ТОЙ ПРАВИ НЯКОЕ ОТ ТЕЗИ 7 НЕЩА, ДОВЕРИ МУ СЕ

8. Танцувални умения

Мъж, който може да танцува и го прави добре, определено размеква доста женски колене! А честно казано, танцуващ мъж сякаш дава жокер за това как би действал в спалнята - показва увереност, такт и подвижност!

9. Финансов разум

Човек, който знае как правилно да разпределя бюджет, да управлява спестявания и да намалява разходите, докато все още живее в „щурите” си години, получава едно огромно „ДА” от нас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама