5 добри причини да обичате мъж, който е интроверт


5 добри причини да обичате мъж, който е интроверт
Снимка: iStock

Много жени си падат по-наперени мъже, които обичат да привличат вниманието. Но всъщност има много положителни причини да имате връзка с мъж, който е интроверт и не се "бие" в гърдите всеки път, когато ви види.

1. Запазват привързаността си само към вас

Те са строги с колегите си и не издават тайни на познати. Запазват привързаността си само към най-близките си приятели и семейство, към тези, на които имат доверие. Никога не е нужно да споделяте интроверт с техните приятели и никога не е необходимо да печелите това състезание, тъй като вие вече сте победителят в техните очи. Да бъдете обичани от интроверт означава да чувствате цялата любов и топлина, която те могат да дадат. Това означава да бъдете пазител на техните най-лични преживявания и да чувствате своята значимост за тях всеки ден.

Вижте още: 7 психологически факта за сродните души, които могат да ви изненадат

2. Те оставят своето вътрешно дете свободно около вас

Интровертите са потайни, докато са с непознати. Държат се сериозно и не си позволяват да правят глупости. Но около вас интровертите оставят вътрешното си дете да се освободи, защото дълбоко в себе си те са деца по душа: сладки, искрени и игриви.

3. Допускат в своя свят само най-близките си приятели

Наистина домът за интровертите е крепостта, където могат да се скрият от външния свят и да бъдат себе си. За да влезете в тази крепост, трябва да спечелите доверието на интроверта. Това означава, че няма да има непознати, които да откраднат спокойствието ви и да ви накарат да се чувствате неудобно в собствения си дом. Всеки обитател на крепостта на интроверта е третиран щедро. Всеки има място, където да се чувства в безопасност.

Вижте още: 5 малки тайни, които само щастливите двойки знаят

4. Те са пълни с фантастични идеи

Интровертите живеят в приказни светове; те създават хиляди вселени в умовете си, но ги пазят в тайна. Умът им е пълен с щури, смели идеи, което означава, че никога няма да скучаете в компанията на интроверт. Умът им блика от необикновени мисли и предположения. Докато ви подкрепят, те ще ви преведат през вълшебния свят на техните мечти, който в крайна сметка ще се превърне във ваши мечти, тъй като има малък шанс да устоите на красотата им.

5. Те са невероятно верни

Интровертите избират приятелите си. Предпочитат да прекарват време с вас индивидуално, отколкото с компания. Дори когато решат да прекарат време с други хора, те все още имат нужда да се чувстват подкрепени и да имат чифт очи, в които могат да гледат и да се чувстват сигурни. В същото време те никога не нарушават вашата свобода или лично пространство. Когато сте обичан от интроверт, чувствате, че сте две части от едно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама