5 лъжи, които мъжете казват за мъжкото си достойнство


5 лъжи, които мъжете казват за мъжкото си достойнство

За съжаление, когато стане въпрос за онова, което се крие под колана им, мъжете винаги лъжат. Дали става дума за „благородна” лъжа, отнасяща се до размера, състоянието или бойните възможности, с които може да се похвали въпросният атрибут, бъдете сигурни, че истината със сигурност не е точно тази, която ушите ви чуват. Днес ще ви запознаем с 10-те най-често изричани лъжи, на които да не се „връзвате”.

1.”Той е огромен!”

Макар ние да сме тези, които носим сутиени с подплънки, истинските измамници са мъжете! Тъй като тяхната гордост винаги е скрита под дрехите, те могат да си позволят да ви кажат каквото си искат. Знайте обаче, че „огромен” често означава средностатистически, докато „над средното ниво” по-скоро клони към малките размери.

2.”Никога не съм си го мерил”

Да бе да! Може да става дума за гимназията, университета или миналия уикенд, но бъдете сигурни, че един мъж знае точно с колко сантиметра мъжко достойнство разполага. Такива изрази като „Аз съм над тези неща” и „Не ме интересува, никога не съм го мерил” обикновено означават, че той не е доволен от цифрите.

3.”Никое момиче не се е оплакало”

Всъщност, идеята на тази лъжа е вие да решите колко много момичета са видели въпросния „господин”. 2 в 1- хем уж несъзнателно се хвали със завидна бройка женски завоевания, хем с голям пенис. Право в целта!

4.”Никога не мастурбирам, когато имам връзка”

Бъдете сигурни, че мъжете мислят за секс поне по 10 пъти на ден, а половината от тези мисли водят до ерекция. Следователно поне един от всички тези 5 пъти завършват с мастурбация. Но за представителите на силния пол това е толкова естествено действие, колкото за нас да си пипаме гърдите под душа…

5.”Никога преди не ми се е случвало” (относно ерекцията)

На всеки човек му се случва да има лош ден – проблеми в работа, със семейството и т.н. Спокойно, мъже, никоя жена няма да реши, че сте импотентен само заради един неуспех! Оправдания от типа „за пръв път ми се случва” обаче са меко казани детински и глупави, а и ние отдавна не им вярваме…

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама