5 причини пищните жени да са неустоими за мъжете


5 причини пищните жени да са неустоими за мъжете
Снимка: Getty Images

Мъжете наистина харесват по-пищни жени. Не става въпрос обаче само за телата им. По-закръглените дами могат да пленят сърцата им с тяхната самоувереност и чар. Извивките им са просто бонус, който ги прави още по-привлекателни.

Ето 5 причини защо пищните жени са неустоими за мъжете:

1. Прегръдките им са уникално хубави

Едно нещо, което се откроява, е гушкането. Много мъже обичат да се гушкат с партньорките си, а по-пищните жени имат предимство в тази област. Както е написал един потребител в социалните мрежи: "Харесвам по-едри жени по същата причина, поради която харесвам възглавницата си за тяло повече от обикновената си възглавница".

Вижте още: 6 причини доминиращите жени да са най-добрите съпруги

2. Те положителни по природа

По-пищните жени никога не са скучни, защото са позитивни, забавни и мили личности, които също са доста интересни. Те обичат както да водят онлайн комуникация, така и на живо. Именно тези качества ги правят наистина специални.

3. Не си броят калориите

Яденето е едно от най-големите удоволствия в живота, а ходенето на ресторант е истинска класика за първа среща. Жените с извивки наистина се наслаждават на храната, не си броят всяка хапка, което ги прави по-приятна компания. Разбира се, прекаляването не е здравословно, но също така и стриктното ограничаване.

Вижте още: 5 брутални истини защо си сама

4. Тяхната увереност е несравнима

Мъжете са забелязали две важни качества в по-пищните жени, които наистина харесват. Първото  е способността им да се справят в трудни ситуации.А второто, че предизвикателствата са им помогнали да развият своята увереност, научили са ги да приемат и ценят себе си такива, каквито са.

5. Те са невероятно грижовни и състрадателни

Мъжете ги виждат като по-грижовни и любящи, винаги поставящи нуждите на другите на първо място. Освен това по-закръглените дами наистина обичат да прекарват качествено време с партньорите си. Намират радост дори в най-простите неща - готвене заедно, игри, смях и смислени разговори.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама