5 причини той да се държи като призрак във връзката


5 причини той да се държи като призрак във връзката
Снимка: Istock

Няма нищо по-страшно за едни отношения от това единият партньор да бъде като призрак във връзката. Липсата на инициативност и емоционалност са сигурен начин за бавен и мъчителен край на любовта.

Вижте още: Ако един мъж ви харесва, няма да каже тези 6 неща

Днес ви представяме 5 причини защо половинката ви присъства като сянка, а не като личност в отношенията ви:

1. Вие сте по-влюбени

Той може да не е активен в отношенията, защото вие сте го харесвали повече, отколкото той вас. Когато мъжът се почувства като улов, а не като ловец самочувствието му в тези отношения се губи и той започва да се държи като сянка на себе си във връзката ви. Звучи грубо, но истината е, че мъжете харесват предизвикателствата. Това не значи, че отношенията ви са обречени, а, че трябва да реанимирате мъжкото му начало. Трябва да се превърнете в по-голямо предизвикателство за партньора си.

Вижте още: 4 признака, че сте сноб в любовта

2. Иска да избегне конфронтация

Повечето мъже предпочитат да забият игли в очите си, отколкото да се изправят срещу жена. Това е най-вече от страх, че тя може да заплаче - и той на свой ред ще се почувства като лош човек. При проблеми се старайте да не бъдете крайно емоционални, защото това наистина плаши много мъжете, а по-скоро се опитайте, доколкото можете, да сте балансирани, за да му дадете възможност да изложи спокойно своята гледна точка.

3. Липсва химия

Когато няма химия, няма химия. За съжаление, повечето хора се отказват твърде бързо, преди да дадат шанс на отношенията си. Това, че първоначално не сте се почувствали във вихъра на любовта не означава, че искрите няма да се появят на един по-късен и осъзнат период, когато вече ще са на база характери, а не на хормони.

4. Твърде емоционални сте

Мъжете наистина се страхуват много от емоционални жени. Те притихват като животно, което се крие в тревата от хищник, който иска да го изяде, когато видят жена, която крещи или реве истерично.

Вижте още: 7 гениални съвета за онлайн срещи, които трябва да знаете

5. Той е сериен партньор

Има мъже, които в начален етап на отношенията се срещат с няколко жени едновременно, докато са сигурни с коя искат да бъдат окончателно. В такива случаи те не са много активни за срещи и на самите срещи. Държат се леко хладно, тъй като на практика всъщност провеждат интервю, а не са се впуснали в любовен романс с вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама