5 причини защо жените напускат мъже, които обичат


5 причини защо жените напускат мъже, които обичат
Снимка: iStock/Guliver

Жените са силни и невероятни, и винаги ще се борят до последния си дъх само за да спасят своята връзка. Но дори и най-силните дами не могат да се примирят с това, че не се отнасят с тях така, както заслужават.

Никой не може да преживее чувството да се чувства самотен до някой, който обичаме и трябва да ни кара да се чувстваме добре. Ето причините, поради които жените напускат мъжете, които обичат.

1. Не могат да бъдат себе си

Ако една жена има чувството, че трябва да се промени, за да бъде приета, няма начин да бъде щастлива в такава връзка. Ако мъжът постоянно ѝ се ядосва, заради начина, по който се държи, смее се или се чувства, как може тя да е добре?

Любовта не е в това да промениш себе си, за да направиш някой друг щастлив. Става въпрос за това да бъдеш приет такъв, какъвто си и да работите по проблемите - заедно.

2. Не са оценени

Ако усилията на една жена не бъдат оценени, тя ще спре да прави каквито и да било. Никоя жена не заслужава да бъде приета за даденост и в този случай тя ще си тръгне без значение колко много обича.

3. Връзката е като емоционална тежест

Ако всичко, което прави една жена, изисква предварително планиране и притеснение как другият човек може да реагира, връзката скоро се превръща в тежест.

Ако мъжът непрекъснато се заяжда и смята, че неговата половинка прави нещата погрешно, омаловажава я и я кара да се извинява, независимо дали е направила нещо нередно или не, скоро нещата ще стигнат своя край.

4. Непрекъснато са сравнявани с други жени

Как може една жена да бъде сигурна дали мъжът ѝ я обича, ако постоянно я сравнява с други жени? Как може да бъде сигурна в своята стойност щом постоянно чува това как други жени са по-умни, по-добре изглеждащи или по-красиви, дори?

Ако някой, който трябва да бъде най-голямата ви опора, е този, който ви дърпа надолу, тогава този човек не си заслужава. Този човек вече не е достоен за вашата любов.

5. Няма уважение

Любовта без уважение не означава нищо. Един мъж може да ви подарява прекрасни подаръци, да казва най-сладките и мили думи, но ако няма уважение, те не означават нищо. Жена, която не е уважавана в отношенията си, не е щастлива жена. И тя в най-скоро време ще си тръгне, защото да бъдеш обичан, но без уважение е най-лошият възможен начин да бъдеш обичан.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама