7 причини защо жените могат да загубят интерес към мъжа си


7 причини защо жените могат да загубят интерес към мъжа си
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът може да бъде привлекателен, силен, умен, смел... Всеки си има своите силни черти. Но една жена бързо може да загуби интерес към него, ако той направи сериозни грешки във връзката. Колкото и хубави и хармонични да са отношенията между двама души, понякога жените или губят интерес към половинката си. Това се случва особено често, ако  той прави няколко сериозни грешки във взаимоотношенията.

Безредие

Ужасен лош дъх, мръсна брада или лошо миришещи чорапи са изключително неприятни навици, които жената няма да търпи! Тя иска да види до себе си не само силен, но и привлекателен мъж, който може да се грижи за себе си.

Липса на внимание

Тя се опитва да изглежда перфектно на първо място за мъжа си, така че бъдете наблюдателни. Променен ли е цветът на косата или има нова прическа? Купила ли си е нови дрехи? Тя изглежда перфектно? А мъжът не забеляза нищо? Важно е жената да разбере, че мъжът й се възхищава. Ако не е така, тя лесно може да си тръгне.

ОСТАНЕТЕ САМИ, ДОКАТО НЕ СРЕЩНЕТЕ ЧОВЕК КАТО ТОЗИ...

Човек без цел

Ако правите само малки неща в живота, не се движете напред, не се стремете към нищо, жената няма да види потенциала във вас. И ще се разочарова.

Женска красота

За жените красотата е приоритет, както и силата, парите, статутът, автомобилът, кариерата и самочувствието за вас. Това е много важно за нея, така че не изхвърляйте неща, които могат да й помогнат да запази красотата си. Нека тя сама да се справи с тях.

Тя е господарката на връзката

Понякога трябва да сте гъвкави в отношенията. Разбирайки дори нейното много странно мнение, по-добре е да се съгласите с нея или поне да се опитате да намерите компромис. Но не отричайте мислите й. Тя счита себе си господарката на вашите отношения, а вие сте господарят на живота, на семейството. Вие сте авторитет за нея, но като правило момичетата мислят, че познават по-добре тънкостите на психологията.

Липса на характер

Мъжкият характер е едно важно качество на силния пол. Ако в даден момент загубите своята мъжественост и сякаш се занемарите, макар и временно, жената веднага ще загуби интерес и уважение към вас. Не забравяйте, че сте мъж и трябва непрекъснато да показвате това.

Личностно развитие

Една жена е готова да се развива с мъжа си. Ето защо, ако искате да бъдете уверен, потенциален и способен лидер в нейните очи, развийте себе си. В противен случай ще й стане скучно, защото самата тя ще спре да се подобрява, а това е мисията на човечеството.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама