Нещата, които правят жените нещастни в една връзка


Нещата, които правят жените нещастни в една връзка
Снимка: iStock

Всяка жена мечтае за идеален партньор. Но, ако не го намери, нежният пол често се съгласява на такива отношения, които не им доставят много радост, а понякога дори се чувстват самотни. В резултат на това те стават нещастни и несигурни.

Известно е, че взаимната любов и грижовният мъж могат да направят жената щастлива. При липсата на тези два фактора принцесата се превръща в Пепеляшка. Ако не искате събитията да се развият по този начин, разберете за признаци на нездравословна връзка

Спирате да обичате себе си

Това е сигурен знак, че връзката не ви прави щастливи. Ако преди знаехте как да оцените себе си, а изведнъж започвайки връзка с мъж забравихте как, тогава този факт ясно загатва, че е време да прекратите романа. Вашият партньор явно е направил всичко възможно, за да понижи самочувствието ви.

Мислите за всяка своя дума и жест

Ако по време на общуването с вашата сродна душа постоянно контролирате себе си, страхувате се да направите или кажете нещо нередно, тогава отношенията ви са крехки. Бъдете сигурни, че един ден те ще се сринат поради едно от небрежните ви движения. За да не страдате след време, по-добре прекратете всичко сега.

НЕ Е ВАЖНО ВРЪЗКАТА ВИ ДА Е ПЕРФЕКТНА, А ДА БЪДЕТЕ С ЧОВЕКА, КОЙТО ВИ ПРАВИ ПО-ДОБРИ

Искате партньорът ви се промени

Известно е, че подобни надежди във всички случаи се оказват неоправдани. Или го приемете такъв, какъвто е, или потърсете човека, който напълно ще ви подхожда. Опитите да се преработи човек водят до кавги, последвани от раздяла.

Станали сте много ревниви

Ако изведнъж сте имали желание да проверите телефона му, имейла и да следите къде ходи в свободното си време, тогава най-вероятно това желание не се е появило внезапно. Най-добре поговорете с него сериозно и се опитайте да разберете дали ревността ви е основателна.

Партньорът крие връзката ви

Най-вероятно той се срамува от вас и не иска да ви запознава с приятели и роднини. Това се случва, ако социалният статус на хората е различен. Или може би сте само една от многото му страсти. Разберете: това не може да продължи вечно!

Разделяте се периодично

Здравата връзка е стабилна. Няма нищо добро в това да се карате и да се разделяте, а след което да се примирите. Хората, които истински се обичат, решават всякакви спорни въпроси и продължават да бъдат заедно. Възможно е следващата ви кавга да е последна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама