5 знака, че си прекалено добра за него


5 знака, че си прекалено добра за него
Снимка: iStock/Guliver

Когато се влюбите, е трудно да видите очевидните знаци, че той може да не е мъжът за вас, тъй като сте фокусирани върху общите неща, които имате помежду си. Вие и вашият партньор може да сте като олио и вода, но не го виждате, тъй като наистина не искате. Независимо, че звучи прекалено грубо, вие може да сте прекалено добра за него и той може само да се възползва от вашата добрина. Не му позволявайте да разбие сърцето ви.

Ето 5 знака, за които да гледате.

1. Той ви кара да се съмнявате

Ако вашият партньор не е подходящ за вас, той ще започне да ви кара да се чувствате посредствени и да се съмнявате в себе си. Такъв тип връзки могат да ви накарат да изгубите естествения си пламък, а вие определено не искате това, затова внимавайте.

2. Той харесва само едно нещо във вас

Ако вашата половинка не може да види нещата, които ви правят толкова прекрасни, той може да се чувства застрашен и ще се опита да ви накара да се чувствате по-малко значими. Запомнете, че заслужавате някого, който ви цени и знае колко прекрасен човек сте.

3. Той не инвестира във връзката ви, както вие

Ако той не влага същите усилия, както вие в отношенията ви, не ви заслужава. И двамата трябва да се борите тази връзка да просъщестува, а не само вие.

4. Той не ви подкрепя

В неговите очи всичко, което кажете или направите, е грешно и той не се притеснява да ви го покаже директно. Някой, който ви обича, ще ви кара да се чувствате като победител през цялото време, а никога няма да ви омаломаважава.

5. Той не планира бъдещето ви с вас

Когато се опитате да говорите с него за бъдещето си, той се дразни или просто променя напълно темата. Това е ясен индикатор, че тази връзка може би не върви, на където искате. Мечтите ви може би са прекалено много за него и поради тази причина се чувства застрашен от бъдещето с вас.

 

Истинската любов не трябва да боли, не позволявайте никой да ви нарани в името на любовта. Може да е болезнено, но е по-добре да сложите край на връзката си преди нещата да са се влошили.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама