5 знака, че той наистина е готов за БРАК!


5 знака, че той наистина е готов за БРАК!
Снимка: iStock/Guliver

Има мъже, които са готови да кажат и обещаят всичко само за да задържат жената до себе си в живота си, но никога да не направят наистина сериозна крачка в отношенията си, защото подобни неангажиращи връзки са им по-удобни.

Бракът автоматично означава отговорност, а това плаши повечето представители на силния пол, тъй като чувстват застрашена свободата си. Един мъж трябва да е наистина емоционално зрял, за да бъде готов да стане глава на семейство, за което да се грижи.

Вижте още: 7 знака, че сте срещнали сродната си душа

Парадоксът е, че повечето господа по-често са склонни да имат дете, но не ѝ да се оженят. Може би първото е свързано с естествения инстинкт, заложен във всеки човек, да се възпроизвежда. Но може ли мъж, който се страхува от сериозно обвързване, да бъде отговорен родител? 

Днес ви представяме 6 признака, че партньорът ви е готов за брак.

1. Той се застъпва за вас

Природата е заложила естествен инстинкт у мъжа да пази партньорката си така, както мъжкото животно пази женското. Ако партньорът ви ви защитава и винаги се застъпва за вас, то бъдете сигурна, че е влюбен във вас и е готов за голямата крачка.

2. Държи на думата си

Ако човекът до вас държи на думата си не само когато става въпрос за вас, но и за други хора в живота му, то това означава, че е стабилен човек, на когато може да се разчита и който е готов да бъде глава на семейство.

3. Може да иска прошка

Силата не един мъж е в това не да е безгрешен, а да може да поиска прошка, когато е сгрешил. Това говори за високо ниво на емоционална зрялост и вие може да сте сигурни, че имате отношения с достоен човек.

Вижте още: Най-големите грешки, които правят жените, когато искат да впечатлят един мъж

4. Вие сте приоритет, а не опция

Лесно е да разберете, че просто пълните свободното време на някого. Ако той предпочита да се види с вас вместо да гледа мача с приятеля си, на който е обещал, то може да сте сигурни, че този човек е готов за семейство и е надраснал тийнейджърските си години.

5. Не се страхува да ви запознае с близките си  

Има мъже, които могат да прекарат месеци и дори години, без да ви запознаят със семейството си, като ви уверяват, че това не е притеснително и за всичко си има време. Истината е, че в 90% от случаите те просто не възприемат връзката си на сериозно и затова избягват тази крачка. Мъж, който ви е представил като своя официална половинка, е декларирал, макар и негласно, че има сериозни намерения към вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама