7 признака, че сте срещнали сродната си душа


7 признака, че сте срещнали сродната си душа
Снимка: iStock

"От каквото и да са направени душите ни, неговата и моята са еднакви" - Емили Бронте, "Брулени хълмове".

Никой не може да каже дали сродната ни душа трябва да е копие на нас като светоусещане или пък да е точно обратното -  както две различни части от пъзела създават обща картина.  Едно е сигурно - сродната душа е онова лекарство за сърцето, което може да излекува и най-големите болки от миналото.

Вижте още: 7 изречения, които могат да съсипят връзката ви

Днес ви представяме 7 признака, че вашият партньор е сродната ви душа.

1. Не ви е страх да бъдете себе си

Не ходите с високи токчета, не говорите неща, които не мислите и не се страхувате да бъдете себе си в пълния смисъл на тази дума - това е един от първите признаци, че сте срещнали сродната си душа. Вътрешното спокойствие се дължи на подсъзнанието ви, което още преди вас е разбрало, че сте на една и съща честота с човека до вас.

2. Уверени сте

Има жени, които вярват на партньорите си само когато те са плътно залепени за тях. Едно излизане с приятели, в което той не си вдигне телефона от първия път, изпълва връзката с ревност и съмнения. Ако вие не се нуждаете от GPRS, който да ви информира за всяка крачка на половинката ви и му вярвате, без да се налага да ви дава отчет за всяка своя стъпка, то е много вероятно да сте срещнали сродната си душа.

3.  Сила 

Ако тази връзка ви дава силата да гоните мечтите си, да вярвате, че можете да преобърнете света и да имате крилете да летите към най-високите си цели, то е почти сигурно, че това се дължи на страхотната енергия, която ви носи връзката с партньора ви. Сродните души имат умението да предават енергията си един на друг, без това да ги изтощава, а напротив - зарежда ги още повече.

Вижте още: Най-големите грешки, които правят жените, когато искат да впечатлят мъж

4. Гледате в една и съща посока

Общата визия за бъдещето е онази малка магия, която дава здрави основи на настоящето. 

5. Харесвате несъвършенства в половинката си

Да сте влюбени в красивите очи на партньора си е нормално, но да сте влюбени в онази малка гърбица на носа му прави любовта ви божествена. Сродните души гледат един към друг не с очи, а с души. 

6. Разбира те го

Ако успявате да разберете и най-шантавите му идеи, без да го съдите, без да ги определяте като невъзможни или глупави и откривате логика там, където другите виждат само хаос, то определено вие с партньора ви сте на една и съща честота.

7. Учите се един от друг

Ако споровете ви не се превръщат в битка за надмощие, а напротив - успявате да вземете различни уроци от тях. Ако този човек е до вас, когато се изправяте пред най-големите си страхове, превръщайки ги в опит и мъдрост, то половинката ви определено не е случаен човек в живота ви, а най-вероятно вие сте срещнали своята сродна душа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама