5 знака, които предвещават край на връзката ви


5 знака, които предвещават край на връзката ви
Снимка: iStock/Guliver

Никога не знаете кога ще дойде този момент, в който вече няма да сте щастлива с човека до себе си. Повечето от нас затварят очи пред проблемите и така живеят живот без щастие и живот по навик. Ако тези неща са валидни и за вашата връзка, време е да се замислите, че може би вече е изчерпана...

1. Спорите постоянно

Караниците и кавгите са признак, че двама души се опитват да превъзмогнат различията си и да намерят компромисен вариант по дадения въпрос. Ако обаче не намирате единодушие, по-добре е всеки да поеме по пътя си.

2. Съквартиранти

Спрете ли да се грижите един за друг и не се интересувате от това, вашата половинка къде и с кого е, няма смисъл от съжителството ви.

3. Приятелят ви вече не е източник на емоционална подкрепа

Ако имате нужда да споделите своите възходи и падения, да прекарате времето си заедно, но все не се засичате - това е знак, че любовта е "мъртва".

4. Без сексуални отношения

Превърне ли се интимността в агония и нямате желание за секс един с друг, положението не е никак розово. В този случай, ако не намерите решение на проблема, единият от двамата ще потърси утеха другаде.

5. Нямате бъдеще заедно

Търсите други представители на срещуположния пол. Когато видите друга влюбена двойка, си казвате наум колко са щастливи, а само вас нищо добро не ви се случва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама