6 неща, които мъжете трябва да знаят за любовта с българка


6 неща, които мъжете трябва да знаят за любовта с българка
Снимка: iStock/Guliver

Българските момичета са смайващи! Макар през последните години да се наложиха тенденции, които "претопиха" доста характерни черти, пак може да се каже, че в България има повече красота на квадратен метър, отколкото в Сахара има пясък. Но освен визия, българските момичета могат да се похвалят и с… балкански характер. Ето кои са простите правила, които е хубаво мъжете да спазват, ако искат успешна връзка.

1. Силни са – и психически, и физически

Българките не са типичните "глезани". Те сами се справят с живота ви, но нямат нужда от повече отговорности, за които да се грижат. Което означава, че тези дами търсят мъже с физическа и емоционална сила. Трябва да можете да носите пазарски чанти със същото мъдро и стабилно отношение, което ще използвате, за да я успокоите след тежък работен ден. И тъй като българските момичета са доста емоционални, трябва да сте подготвени за някои сериозни битки, които включват сълзи, викове, обиди и Бог знае какво повече.

2. Кафето не е среща

Да, 21-ви век е и всички са заети, но за българката поканата за кафе не е среща. Нито пък питиетата след работа с колеги. Затова бъдете мъж и я заведете на хубава вечеря. Но не бъдете твърде самонадеян - повечето момичета лесно ще ви отпишат, ако сметнат, че самочувствието ви се удря в тавана на стаята.

3. Платете сметката

Това е просто. Разбира се, тя може да ви предложи да си я поделите, но ако наистина искате някакво бъдеще, по-добре не приемайте. Еманципацията няма същото значение на Балканите, както в повечето западни страни. За българките нещата изглеждат така - ако платя частта си от сметката, това означава, че сме приятели.

5 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЖЕНИТЕ СИ ПАДАТ ПО ЛОШИ МОМЧЕТА

4. Срещата с родителите е готина, а с приятелките – тест

В България запознанството с родителите съвсем не означава, че ще предлагате брак. Напротив, просто се срещате с двама възрастни, които най-вероятно ще ви харесат повече от вашите собствени родители. Ако обаче трябва да се срещнете с приятелките ѝ – внимание! Това е истинският тест.

5. Не правете твърде големи планове

Българките са леко цинични по дефиниция и имат сериозни проблеми с доверието. Или пък доверието има проблеми с тях - наистина е трудно да се каже. Изводът е, че колкото повече говорите за бъдещи планове, толкова по-малко ще ви вярва. Хората тук са свикнали да слушат празни думи, затова предпочитат или да замълчите, или просто да направите това, което си мислите.

6. Забравете за "правилото за 3-те дни"

Ако сте се харесали и сте се забавлявали - обадете ѝ се на следващия ден. Освен това, изхвърлете от куфара си всички други западни правила за връзките, които се чували. На Балканите нищо не е такова, каквото сте си представяли!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама