6 неща, за които мъжете се чувстват несигурни


6 неща, за които мъжете се чувстват несигурни
Снимка: iStock/Guliver

Много мъже са склонни да се държат като самоуверени мачовци, дори ако не се чувстват точно така. Тези, които са несигурни, са склонни да го показват, държейки се глупаво, арогантно или гневно. Ето 7 неща, за които мъжете се чувстват несигурни.

1. Дали са добри в секса

Колкото и да ви се струва странно, това е основната грижа на мъжете. Те искат да знаят, че могат да направят една жена щастлива с мъжкото си достойнство.

2. Дали изглеждат достатъчно добре

Мислите, че жените се суетят твърде много около външния вид? Е, да, но и мъжете са същите. Дори да е за нещо минимално като с кой номер на машинката да се подстрижат, те го мислят доста време.

3. Дали печелят добре

Знаете ли, че повечето мъже идентифицират своята мъжественост по това колко добре могат да подсигурят живота си? За тях способността да правят пари е равносилна на това да бъдат мъже.

6 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ЕНЕРГИЯТА И ВРЕМЕТО ТИ

4. Дали имат готин характер

Ако разгледате няколко книги за самопомощ за мъже, ще забележите, че повечето включват подобряване на личностни качества. Те наистина се притесняват, че не са толкова забавни и интересни, колкото си мислят.

5. Дали тялото им изглежда добре

Дори не говорим за вечната драма с размера на мъжкото достойнство, защото това е очевидно. Но голяма част от мъжете наистина се притесняват от физиката си - дали са отпуснати, с бирено коремче, дали са им широки раменете и т.н.

6. Дали имат контрол

Има много господа, които наистина, наистина не могат да понесат идеята, че не могат да контролират противоположния пол. Ето защо те се опитват да принудят жените да бъдат с тях и да налагат мнението си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама