6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка


6 причини, заради които винаги ще сте шаферка, но не ѝ булка
Снимка: Istock

Жените, които са израснали с приказките и принцесите на Дисни, мечтаят за сватбата си през по-голямата част от живота си. Идеята да носят голяма бяла рокля пред приятели и семейство, да им казват, че ще бъдат обичани завинаги и да танцуват цяла нощ в прегръдките на своята сродна душа е нещо, което много бъдещи булки ценят и очакват с нетърпение.

Вижте още: Това са 12-те най-малко мъжки реплики

За съжаление, за много жени сватбеният ден остава мираж. Изглежда, че по-често те в крайна сметка носят розовата шаферска рокля, докато асистират на красивата булка.

Много жени решават, че визията им е виновна да не станат булки, а не си дават сметка, че това са дължи на характер и лоши навици.

Днес ви представяме 6 причини заради, които винаги сте шаферка, но не ѝ булка:

1. Самосаботаж

Някои жени са експерти в самосаботажа. Те могат да изкарат една връзка извън релсите, често без каквато и да е причина.

Защо жените се самосаботират и убиват една връзка, преди да е започнала? Защото ги е страх.

Те се страхуват, че няма да се получи. Те се страхуват, че ще бъдат наранени. Те се страхуват, че може да се получи и се чудят дали ще бъдат добър дългосрочен партньор. Те се страхуват, че животът им ще трябва да се промени.

Обърнете внимание на поведението си в минали връзки. Бъдете честни и си дайте сметка къде сте сгрешили!

Вижте още: Ето защо постоянно се привличате от емоционално недостъпни мъже

2. Не си себе си

Представете си жена, която се представя като хладен, мек и неизискващ човек. Мъжете се влюбват в този тип жени доста бързо.

За съжаление вие не сте такава в действителност.

Вероятно се нуждае от сигурност и определено имате нужда да се чувствате необходима за партньора си.

Когато криете истинския си характер и нужди, връзката ви в крайна сметка се разпада.

Вашият партньор в един момент може да разбере, че не сте тази, за която се представяте, и така ще си тръгне.

3. Избирате грешния човек отново и отново.

Много хора, не по своя вина, избират един и същи тип партньори отново и отново.

Много жени, споделят че имат "тип" мъже, който винаги ги привлича. И макар, че вече знаят какъв ще е развоят на тази връзка, се впускат в нея заради страст, която в началото им носи пеперуди в корема, а после остават само сълзи.

4. Да бъдеш привлечена от недостъпни мъже.

Много жени, които се оплакват, че винаги са шаферки и никога булки, са жени, които са замесени във връзки с недостъпни мъже, често пъти дори в афери с женени мъже.

Понякога това е така, защото са били наранени в миналото и като се обвържат с недостъпен мъж, мислят че ще са по-малко уязвими.

Каквато и да е причината, обвързването с недостъпен мъж е сигурен начин никога да не постигнете дългосрочната здрава връзка, която желаете.

5. Да останеш в токсична връзка твърде дълго.

Много жени, знаят че са в лоша връзка, но въпреки това остават. Важно е да се отбележат причините, поради които го правят.

Те го правят, защото вярват, че могат да поправят своя човек. Те го правят, защото не са се отказали и вече са посветили толкова много време, че не искат да си тръгнат. Те го правят, защото не вярват, че заслужават нещо по-добро. Те го правят, защото се надяват нещата да се върнат по начина, по който са били в началото, когато са били щастливи.

За съжаление, оставането в токсична връзка няма да ви доведе абсолютно до никъде.

Никой няма да се промени, освен ако не иска. Нещата никога няма да се върнат както са били в началото. Да бъдеш единственият, който се бори за връзка, е загуба на време и НИКОЙ не заслужава да бъде във връзка, която го прави нещастен!

Така че, ако сте в токсична връзка, я прекъснете веднага! Това е единственият начин да намерите щастието, което търсите.

Вижте още: Плюсове и минуси на връзки от разстоние

6. Не се грижат за себе си.

Ако някой се чувства зле със себе си, той ще привлече само партньори с неговите лоши вибрации.

Много хора, които се чувстват ужасно, се надяват, че ще намерят някой, който ще ги накара да се почувстват цели, който ще ги измъкне от лошото психическо състояние, в което живеят.

Но това просто не работи по този начин.

Ако искате да намерите щастието, което желаете, важно е да се грижите за себе си. Трябва да се погрижите за физическото и психическото си състояние. Първо трябва сами да се научите да се обичате, за да ви заобича някой друг.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама