6 причини защо жените си падат “бета” мъже


6 причини защо жените си падат “бета” мъже
Снимка: iStock/Guliver

Много жени си представят човека до себе си като класическия “алфа” мъжкар. Вярвате или не, “бета” мъжете не са по-лоши, дори в много случаи са по-добри. Ето защо съвременните дами все по-често намират любовта в лицето на тези тихи и спокойни господа, докато алфите са оставени на резервната скамейка в недоумение.

1. Те ​​са скромни

Бета мъжете не са плашещи, за разлика от доминиращите, прекалено амбициозни и напористи алфи. С тях можете да разговаряте спокойно поради склонността им да избягват конфликти. Можете да бъдете сигурни, че винаги ще имате думата и ще бъдете чути.

2. Помагат в домакинската работа

Надали някога ще видите бета мъж, който да се мръщи при миене на съдове или пускане на прахосмукачка. Няма да го чуете да казва неща от сорта на „Това е женска работа“ Колко хубаво и отрезвяващо!

3. Не се опитват да ви контролират

За разлика от алфа мъжете, бета не се стремят да бъдат доминиращите в една връзка. Равенството е ключово, когато става въпрос за живот с такъв господин. Макар идеята за алфа да е възбуждаща на чисто примитивно ниво, имайте предвид, че те са ужасно егоистични.

9 ПРИЗНАКА, ЧЕ СЕ СРЕЩАТЕ С НЕЗРЯЛ МЪЖ

4. Те са лоялни и подкрепящи

Бета мъжете не се опитват да постигнат най-високи резултати по мачо скалата. Те обикновено са добри момчета - надеждни и винаги подкрепящи. Ето защо са и перфектни бащи. Ако сте влюбени в бета версия, пригответе се за безусловна любов и сигурност.

5. Няма да спират мечтите ви

Този партньор е наистина чудесно попадение за силната и независима жена. Бета мъжете не се чувстват застрашени, ако сте по-успешни в кариерата си и никога няма да спрат развитието ви, за да ви превърнат в домакиня.

6. Забавни са

Доминиращите алфа мъже винаги се опитват да са в центъра на вниманието. Това носи много проблеми, защото не приемат добре отхвърлянето. Започват да се доказват, налагат и да се държат грубо. За щастие, нищо подобно не се случва с бета. Тези момчета просто се забавляват и никога не се опитват да бъдат такива, каквито не са.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама