6 секс роли, които ще запалят пожар в леглото ви


6 секс роли, които ще запалят пожар в леглото ви
Снимка: Thinkstock/Guliver

Когато правим секс с нов човек, всичко е толкова вълнуващо – нова миризма, непознато тяло, различна енергия, нови пози... За съжаление, при дългогодишните връзки тези страст и емоция рядко могат да бъдат доловени. Затова е необходимо да положим известни усилия, за да събудим сексуалния ни живот, който вече е влязъл в коловоза на монотонността. Предлагаме ви да разиграете палав сценарий с интересни роли. Ако ви липсва нужното вдъхновение, ето нашите предложения.

Големият, лош шеф и кроткият служител

Служебните отношения винаги са били на особена „почит“ сред секс сценариите. Може би, защото е адски възбуждащо да си падаш тайно по шефа, който всички ненавиждат. Би било чудесно, ако имате възможност да се промъкнете в офиса в извънработно време, за да се позабавлявате с партньора. Разбира се, не е нужно той да разбира за похотливите ви намерение – кажете, че сте забравили някой важен документ.

Полицаят и престъпникът

Ах, златната класика! Хубавото на тази роля е, че ви позволява да опитате малко по-нетрадиционен секс – с белезници. Така че, „обзаведете се“ с един чифт, сложете задължителните шапка и риза и преминете към действие!

Непознатата и чужденецът

Сценарият е следният: Сядате в бар, като преди това сте облякла най-хубавата си рокля. След няколко минути се появява партньорът ви в ролята на чужденец, който не говори български. Моли ви да му поръчате питие, като за „награда“ и вие получавате едно. Дори, когато постановката ви върви към своя край, не излизайте от роля, дори в таксито на път към вкъщи.

Професор и студент

Знаете, че никак не е професионално да си падате по студент. Въпреки че е съвсем непривлекателен – с очила, размъкнат пуловер и несресан, има нещо толкова възбуждащо в неопитността му. Може би е време да го научите на това-онова...

Доставчикът и гладната жена по пижама

Решили сте да си поръчате пица за вкъщи, докато гледате романтична комедия. В един момент доставчикът звъни, но вие не можете да си намерите портмонето. Засрамена до краен предел питате „Има ли как да ви платя по друг начин?“

Палавият масажист и капризната клиентка

Вие сте богата и капризна дама, която има нужда да разпусне напрежението след изтощителните бизнес срещи. Ваша колежка ви е препоръчала услугите на въпросния масажист. За ваше огромно щастие, той прави масажи на посочен от вас адрес – у дома, в офиса, където кажете. Има една подробност – всеки сеанс има щастлив край!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама