6 типични фрази на самотните жени, които отблъскват другите


6 типични фрази на самотните жени, които отблъскват другите
Снимка: iStock/Guliver

Жената, която дълго време е сама, обикновено издава този факт с поведението си. От една страна, тя наистина копнее да срещне добър мъж, но от друга - тя е по-предпазлива и не допуска всеки до себе си.

Въпреки това, тези жени често са толкова самотни, че биха пропуснали всички етапи на флирта, ако "наградата: накрая е сериозна връзка или брак. С малко проницателност мъжете могат лесно да разпознаят жената, която е самотна от дълго време. Това са фразите, които я издават.

1. "Забравих, че съществуват добри мъже"

Понякога мъжете възприемат такива думи като обида по техен адрес. Всъщност една жена, която отдавна не е имала връзка, просто таи разочарование към мъжете.

Миналите връзки са оставили твърде много негативна тежест в нейния живот и тя търси мъж, който не се страхува от трудностите. Срещайки се с този мъж, самотната жена е безкрайно изненадана, че той все пак съществува.

НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ЗАГУБИШ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА

2. "Мога да го направя сама, нямам нужда от съпруг"

Фраза, която би казала само една самотна жена. Тъй като няма силно мъжко рамо до себе си, тя е свикнала да се справя сама с всички житейски и ежедневни трудности. Тя може да завие крушка, да фиксира крана и да премести шкаф. Разбира се, такива умения идват с продължителната самота.

3. "Ценя свободата си!"

Жена, която е сама от дълго време, има комплекси от липсата на връзка. За да ги скрие, тя излиза с идеята, че наистина се радва свободата си. Понякога тези думи се повтарят толкова често и става очевидно, че самотната жена иска да убеди себе си в тяхната правота.

4. "Всички мъже са еднакви"

По правило такива думи се произнасят с горчивина в гласа. Тъй като самотната жена много пъти се е опитвала да открие любовта, тя е безкрайно разочарована от мъжете.

5. "Разчитам само на себе си"

За съжаление самотникът е свикнал да разчита само на един човек - на себе си. По инерция тази жена ще продължи да разчита само на себе си дори и в нейния живот да се появи подходящ мъж.

6. "Предпочитам да съм сама, отколкото да излизам на уредени срещи"

Гордостта на самотната жена е огромна и тя не би "паднала по гръб", показвайки колко зле са нещата в любовния ѝ живот. Дори да има доверие на приятелките си, тя би държала фронта до последно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама