Никога не можеш да загубиш правилните хора


Никога не можеш да загубиш правилните хора
Снимка: iStock/Guliver

Правилните хора няма да ви изоставят, когато времената станат трудни. Няма да си измислят оправдание, когато имате най-голяма нужда от тях. Те няма да ви накарат да преживеете най-лошите моменти сами.

Точните хора няма да се чудят накъде да погледнат, когато им споделяте чувствата си. Те няма да се изплашат, когато видят истинското ви Аз. Няма да ви съдят за това, че сте си отворили душата си или че носите сърцето си „на ръкава”. Те ще оценят вашата честност. Те ще бъдат там за вас - ще ви утешат, изслушат, ще се опитат да направят най-доброто за вас.

Не е нужно да се притеснявате, че ще се окажете сами, защото няма как да загубите правилните хора. Хората, които ви липсват, хората, които са ви предали, дори без да кажат дума, са се отдалечили за добро. Не се нуждаете от техните негативи. Нямате нужда от съмненията, които ви карат да изпитвате. Нямате нужда от драмата.

5 НЕЩА, КОИТО НАУЧИХ ОТ ВРЪЗКАТА С НАРЦИС

Ако някой е напуснал живота ви, той значи не заслужава място там. Може да ви липсва, но има ли смисъл да страдате за някой, който би ви загърбил с лека ръка? Понякога изкушението да им пишете е твърде голямо, да ги помолите да се върнат, но трябва да приемете идеята, че мястото им не е до вас. Може би трябва да продължите напред. Може би е по-добре без тях и тяхната временна любов.

В момента може да се чувствате задушени от мъка, но ще процъфтите без тях. Трябва да приемете случилото се и да си позволите да продължите по своя път.

Точните хора ще преживеят всички житейски бури заедно с вас. Ще се опитат да ви развеселят. Ще положат усилия да преодолеете болката си, защото знаят, че заслужавате всяка отделена секунда.

Спрете да се притеснявате за хората, които са избрали да излязат от живота ви, защото те нямат толкова голямо значение, колкото си мислите. Те никога не са били предназначени да бъдат постоянни. Не може да загубите правилните хора…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама