Ако той ви липсва, прочетете това


Ако той ви липсва, прочетете това
Снимка: iStock/Guliver

Припомняйте си тези 6 неща, когато някой мъж, който вече не е част от живота ви, ви липсва. Ще ви помогнат да осъзнаете, че има причина да не сте заедно. Трябва да продължите напред.

1. Самотата ви може да ви заблуди, че той ви липсва

Помислете добре дали наистина този мъж ви липсва, или пък ви липсва усещането да сте желана и да сте във връзка. Ако просто се чувствате самотна, има други хора, които могат да ви помогнат. Не трябва да се задоволявате с човек, за когато знаете, че не е достатъчно добър за вас. Не се връщайте при него.

2. Има разумна причина вече да не е част от живота ви

Може би често се сещате за хубавите ви общи моменти. Може би ви липсват, защото преди време са ви донесли щастие. Но не трябва да забравяте болката, която ви е причинил. Не можете да се фокусирате върху хубавото, без да помните лошото. Има причина да не сте с този мъж, затова не се подлъгвайте да чувствате, че е било грешка. Спомнете си защо сте си тръгнала от него.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ВИ Е НАЙ-ТРУДНО ДА ЗАБРАВИТЕ

3. Не искате историята да се повтаря

Не трябва да му давате още една възможност да ви нарани и отново да преживеете болката от това да си тръгнете. Преди е било достатъчно трудно да се сбогувате. Наистина ли искате историята да се повтори? Наистина ли желаете да направите крачка назад, когато се справяте добре и без него? Макар че в момента ви липсва, това не означава, че трябва да се съберете. Наистина не е добра идея да забравите и да простите. 

4. Нормално е да имате объркващи чувства към него

Запомнете, че не е глупаво да ви липсва някой, който ви е наранил. Нормално е от време на време да мислите за него. Дори може да е здравословно да си припомняте хубавите моменти, но не трябва да позволявате тези чувства да ви подтикнат да вземете грешно решение. Не трябва да се връщате в миналото, защото бъдещето ви ще бъде много по-хубаво без него.

ГРЕШКИТЕ, КОИТО ЖЕНИТЕ ДОПУСКАТ СЛЕД РАЗДЯЛА

5. Да продължите напред може да отнеме много време

Не трябва да се укорявате, ако той все още изниква в съзнанието ви. Всяко сърце се лекува различно. На някои хора им трябва повече време, отколкото на други. Макар да имате чувството, че никога няма да го преодолеете, ще се случи. Просто имате нужда от повече време и дистанция.

6. Той наистина НЕ ви заслужава

Не трябва да се задоволявате с човек, който е неспособен напълно да ви обича. Можете да намерите по-добър мъж, затова не се примирявайте. Не предполагайте, че ще ви е трудно, животът е пълен с изненади. Ще откриете партньор, който ще ви пасва много по-добре, просто не се отказвайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама