7 знака, че сте заклета романтичка


7 знака, че сте заклета романтичка
Снимка: iStock/Guliver

Съществува стигма около романтичките и начина, по който те обичат. Те често са заклеймявани като глупачки, летящи в облаците, но това не може да бъде по-далеч от реалността. Истината е, че всички искаме да намерим партньора си за цял живот, всички искаме да вярваме в силата на истинската любов, но цинизмът често ни служи като щит. Заклетите романтички не просто вярват в „заживели щастливо“ , те вярват в изграждането на здравословна, здрава връзка, при която и двамата партньори живеят щастливо. Ето 7 знака, по които тези дами се отличават от останалите.

1. Имат оптимистична нагласа за любовта

Те са оптимисти, що се отнася до любовта, но също така разбират какво означава да бъдеш наранен, отхвърлен и предаден. Това не им пречи да се вълнуват от първата среща, защото обичат идеята за пламването на искрите. Те виждат тези събития като евентуално начало на приключение.

2. Обичат интензивно, но постоянно

Заклетите романтични не са просто страхотни партньори, но и страхотни приятели. Те искат да направят другите щастливи и да им дадат възможност да се видят през техните очи. И тази подкрепа никога не отслабва.

НЕ ПРЕВРЪЩАЙТЕ ЕДИН ЧОВЕК В ЦЕЛИЯ СИ СВЯТ

3. Вярват, че любовта винаги намира начин

Най-лошата грешка, която някой може да направи, е да се опита да постави ограничения на това стихийно чувство. Те не приемат нещата драматично и финално, когато се стигне до раздяла, защото вярват, че каквото е писано, това ще стане.

4. Не се задоволяват с по-малко

Тези дами знаят какво искат и няма да се задоволят с връзка, която не се усеща като „истинската сделка“.

5. Готови са да положат усилената работа

Тъй като вярват, че връзката им е предопределена, те ще направят това, което трябва, за да работи дълги години. Заклетите романтички не вярват, че приказките просто оживяват и се случват, а че трябва да се напишат. Ето защо те възприемат терапията за двойки като част от поддържането на връзката.

6. Нямат нужда от велики жестове

Те не седят на прозореца, чакайки рицар в блестяща броня, яхнал бял кон. Те виждат красотата в душата на един човек и оценяват всеки акт на любов, без значение дали е голям, или малък.

7. Не се страхуват от еволюцията на връзката

Да, всички взаимоотношения се променят с течение на времето. Партньорите спират да полагат толкова усилия и понякога оставят бъркотия из къщата.Някои хора могат да прочетат тези промени като признаци, че романтиката е изчезнала, но романтичките знаят, че това говори за растеж на връзката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама