8 начина да станеш по-добро гадже още днес

  • 8 начина да станеш по-добро гадже още днес
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 18.02.2020 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Въпреки днешния модерен и бързопроменящ се свят, в света на връзките все още важи едно правило - мъжът е този, който трябва да поддържа огъня жив. Това може да се сметне за прекалено остарял подход, който не е особено правилен, защото знаем, че за една връзка са нужни двама. Вярваме, че всяка жена трябва да полага усилия, за да покаже на избраника си, че е обичан и ценен мъж.

Оставяй му романтични изненади

Може би всеки уважаващ себе си мъж ще каже, че това са лигавщини, но те тайничко се радват на малки любовни бележки и подаръчета, подхвърлени „уж случайно“. Така ще го накараш да се почувства като най-големия късметлия на планетата. Да не забравяме, че действията говорят повече от думите, особено щом става въпрос за любов.

Позволи му да бъде емоционален

Въпреки, че в обществото е прието мъжете винаги да са силната половинка, те също имат чувства. Също преживяват силни емоции и имат нужда от време на време да ги изразят. За това, бъди онази, пред която той може да изразява спокойно тези емоции. Това ще го накара да те чувства още по-близка и да те обича повече.

Прави неща, които не искаш

Било то да гледаш филм, който не ти допада или да посетиш място, което не е сред любимите ти, стисни зъби и го направи заради него. Не винаги, но от време на време - подобни жестове ще му покажат колко държиш на него. Защото няма нещо, което показва обичта ти към някой повече от това да жертваш собствения си комфорт за неговото щастие.

Купи му билети за мач на любимия отбор или любимата група

Това е една от най-добрите идеи за подаръци. Тъй като за мъжете емоцията е много по-важна от материалното, да види любимата си група на живо или да гледа любимия си отбор за него е безценно изживяване.

Окуражавай го, когато излиза с приятелите си

В началото на връзката, за един мъж е много трудно да разпределя времето си между компанията с приятели и гаджето. Затова, окуражавайки го да излиза с тях по-често и подкрепяйки напълно мъжките вечери и забавления, ти автоматично се превръщащ в най-доброто гадже на планетата.

Не драматизирай излишно

Не се цупи и сърди всеки път, когато той направи нещо, което те е подразнило. Вместо това, просто бъди откровена с него и му кажи всичко, което те притеснява. Така връзката ви ще протича много по-гладко, а проблемите ще бъдат решавани на секундата и отпращани в миналото.

Бъди до него в трудните моменти

Всеки от нас има лоши дни и моменти, в който иска да избяга от целия свят. Твоя мъж не е изключение от това правило. За това, винаги когато се чувства зле, прави всичко възможно, да му покажеш, че го подкрепяш и си до него, каквото и да се случва. За него това ще означава много.

Никога не го приемай за даденост

Никога не си помисляй, че той те обича и ще е до теб каквото и да направиш. Дори да е така, не си позволявай да го приемаш за даденост. Винаги му показвай колко много значи за теб и колко си щастлива, че е в живота ти.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.