8 неща, които мъжете никога няма да си признаят


8 неща, които мъжете никога няма да си признаят
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете често казват, че жените все крият нещо и са мистериозни, но можем да кажем същото и за тях. Те обикновено не са чак толкова първични, колкото им се иска да изглеждат, и много умело прикриват някои неща за себе. Ето 8 неща, които никога няма да чуете от представител на силния пол.

1. "Не знам какво да правя"

Дори да ги приемаме за супер герои, мъжете са обикновени хора и понякога не знаят какво да правят с живота си. Това обаче е нещо, което никога не биха си признали, за да не разочароват жената до себе си. Те доста често са объркани дори повече от жените, но рядко се стига до момент, в който да го признаят. За тях е важно да бъдат приемани като герои и този признак на слабост не им е позволен.

2. "Ревнувам"

Мъжете не обичат да изразяват емоциите си, защото по този начин мислят, че потъпкват егото си, което всъщност не е така. Те обаче, както всяко живо същество, имат чувства и определено не им е приятно половинката им дори да разговаря с друг мъж или да флиртува. Може да се разсърдят, но никога не биха казали, че ревнуват от него.

3. "Важно е как изглеждаш и как се чувстваш"

Нямаме предвид с какви дрехи сте или колко грим имате, а дали сте щастливи в компанията на мъжа, с който сте. Те чрез малки жестове постоянно се опитват да зарадват половинката си, но не успяват да зададат въпроса "Щастлива ли си?", а всъщност отговорът е от много голямо значение за тях. Те искат половинката им да изглежда и да се чувства добре. Това им показва, че са си свършили работата.

4. "Чувствам се зле , когато ми задаваш тези въпроси"

Влюбените често нарочно задават подвеждащи въпроси, чрез които да изпитат мъжа. Те обаче доста пъти не знаят как да отговорят и започват да се притесняват дали няма да дадат грешен отговор, който да доведе до скандал. Те започват да премислят смисъла на въпроса и възможните отговори.

5. "Нямам тези възможности"

Мъжете обикновено се състезават един с друг. Сегашната ви половинка например се сравнява с бившия ви. Понякога обаче има неща, които не всеки може, което е напълно нормално. Един мъж, въпреки всичко, никога не би си признал, че не може да направи каквото и да било.

6. "Обичам комплиментите" 

Обикновено е неписано правило, че мъжете трябва да припомнят на половинката си колко е красива, но те също обичат комплиментите. Замислете се колко ви става приятно, когато мъж похвали външния ви вид например. Те също много се радват на подобен тип жестове, но не биха си го признали.

7. "Страх ме е"

Общоприето е, че мъжете са силният пол, но това не значи, че не изпитват страх понякога. Да, те също се страхуват от нещата, които притесняват вас, но нито ще го покажат, нито ще ви го признаят.

8. "Умея да прикривам чувствата си"

Жените обикновено плачат, когато са тъжни. Забелязали ли сте, че мъжете не плачат в присъствието на жени и избягват тази тема. Няма смисъл да се чудите, те също плачат. Мъжете имат много силни чувства, които няма как да подтиснат до такава степен, че да не се разплачат. Пред вас обаче винаги ще намерят начин да го прикрият.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама