8 признака, че той отдавна НЕ е правил секс


8 признака, че той отдавна НЕ е правил секс
Снимка: iStock/Guliver

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове, които чувате. Това, че отдавна не е имал гадже. Или пък факта, че постоянно говори за секса, който прави. Е, има 8 признака, по които лесно може да разберете дали отдавна НЕ се е забавлявал в леглото.

1. Сексуален "маниак" 

Мъжът става буквално обсебен от секса. Всички разговори, шеги и мисли са само за него. Той чувства повишено привличане към известни личности или с нетърпение наблюдава момичетата, минаващи покрай него. Понякога без колебание обсъжда своите достойнства. Много често - в напълно нахална форма. Може да мастурбира много, но това не му дава необходимото освобождаване и удовлетворение.

2. Този, който не харесва никой 

Обратната реакция на сексуалната мания е липсата на реакция към женския пол и дори пълна отвращение или агресия към жените. Човек става апатичен, изцяло потопен във вътрешния си свят, търси се да се защити от другите, може да се насочи главно към работата, компютърните игри или друго хоби.

3. Яростният тип 

Повишената раздразнителност и непоносимост може да се дължат на липса на секс. В крайна сметка тялото не получава цял комплекс от необходими хормони, по-специално хормоните на щастието - серотонин и ендорфин. В допълнение, сексът е чудесен начин за облекчаване на стреса (6 знака, че стресът ви идва в повече ТУК) и релаксация. А липсата на сексуални моменти - е, те водят до раздразнителен мъж.

4. Недоспалият колега 

Когато човек преодолее постоянното вълнение и мисли за секс, няма време за сън. Но след секс получаваме не само физическа и емоционална релаксация, но и хормонален коктейл, който насърчава спокойния и сладък сън. Ако забележите мъж, който изглежда сякаш не е спал от дни, то най-вероятно не е правил скоро секс.

5. Обичащият бургери 

Липса или пълно отсъствие на секс, както понякога се случва и при жените, може да превърне мъжете в склонни към преяждане. Наднорменото тегло нараства буквално за броени дни и тогава излишъците започват да влияят на здравето: появява се задух, сърдечни болки, мускулната маса се заменя с мазнини, които се отлагат върху гърдите, стомаха и бедрата. Комплексът от проблеми нараства и води до неприятни последици.

6. Разконцентрираният колега 

Повишено привличане и постоянни фантазии или обратното - апатия и самооттегляне - тези състояния са свързани с разсеяно внимание и слаба концентрация. Това се отразява негативно не само на работния процес, но и на ежедневните задачки. Ако мъжът забравя за срещи, обърква времето, датите и имената, може би вината е в липсата на секс.

7. Здравето и неговата липса 

Първоначално не би ви хрумнало да свържете честите настинки с липсата на секс. Той всъщност е пазачът на силния имунитет, тъй като при редовното правене на любов резистентността към вируси се увеличава с 30%. Не забравяйте за застоя и риска от простатит. Освен това продължителното въздържание може да доведе до психични разстройства.

8. Страхът

Понякога може да има умишлен отказ от секс. Всички предишни сексуални недостатъци или здравословни проблеми са виновни. Следователно, дори и най-малкият неуспех води до страх от повторение и трудности с ерекцията. Освен подкрепата и търпението от партньора, може да се използват и специални средства - лубрикант с охлаждащ ефект за удължаване на акта или ерекционен пръстен.

Разбира се, наличието на един или друг знак за липса на секс не означава, че всичко е твърде лошо. Не бързайте с изводите. Може би един мъж има нужда не толкова от секс, а от човешко внимание, топлина, любов и обич.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама