Ако ТОЙ прави тези 7 неща, значи ви обича истински

  • Ако ТОЙ прави тези 7 неща, значи ви обича истински
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 08.01.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Няма значение дали сме с някого от няколко седмици или години, в главите ни винаги се върти мисълта дали това е той, единственият, онзи, който ще остане с нас до края. Понякога се нуждаем по потвърждение на чувствата, искаме сигурност, че докато влагаме емоции и време във връзката, той също работи за нашето общо бъдеще. Ето кои са 7-те неща, които говорят за истинска любов от негова страна.

1. Мисли за вас постоянно

Разбира се, няма как да сте сигурни в това, но ако ви звъни през деня, просто за да ви чуе или ви пише за добро утро и лека нощ, когато не е вкъщи, то това говори за последователност. Това е начинът му да каже "Ти си първата и последна мисъл в моя ден". Този вид съобщения никога няма да стане демоде, защото показва загриженост и любов.

2. Търси забавни начини да ви развесели

Независимо дали сте имали добър или лош ден, той винаги ще има щастлив край, защото вашият човек ще намери начин да ви зарадва. Да ви вижда усмихната означава всичко за него, затова той ще пуска глупави шеги, излишни танцови движения или случайни саркастични подмятания - всичко, което би проработило.

3. Не крие къде и с кого е

Доверието е изключително важен фактор за успеха на една връзка. Добър знак е, ако той ви казва къде и с кого ще ходи, без изобщо да сте го питали. Още по-важно е да виждате, че сте част от неговите решения и мнението ви е високо ценено.

4. Търпеливо слуша тирадите ви

Той наистина слуша всичките ви монолози, които често наподобяват дневник, само че гласов. Понякога дори се ядосва на колегите, които са направили еди-какво си или на приятелките ви, които са казали еди-що си. Често дава и съвети, които макар доста нескопосани, ви карат да се усмихнете.

двойка

5. Кара ви да се чувствате красиви

Не е нужно да ви прави постоянно комплименти. Достатъчно е да се усмихне по детски, когато ви види сутрин, току-що "излюпена" и рошава. Това чувство е подарък, който всяка връзка трябва да притежава!

6. Целува ви за "чао"

Според проучване, проведено през 80-те години на миналия век, мъжете, които целуват жените си преди да отидат на работа, живеят по-дълго и имат по-високи доходи от онези, които не го правят. Това е любящ и нежен начин да ви напомни, че сте специални.

7. Те казват "Обичам те"

Вълшебните думички понякога идват спонтанно – по време на филмов маратон на дивана или докато миете чиниите по анцуг. Не е задължително всяко "Обичам те" да е придружено от червена роза и романтична вечеря.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.