Искам да останеш


Искам да останеш
Снимка: iStock/Guliver

Искам да останеш малко по-дълго, когато вечерта е свършила, когато всички си тръгнат, тъй като тя все още не е приключила за нас.

Искам да останеш, когато имам лош ден, защото знаеш как да го направиш по-добър и знаеш, че си единственият, от когото имам нужда, единственият, който ме кара да се усмихна.

Искам да останеш, когато съм уплашена, да ми обещаеш, че няма да си тръгнеш, да ми обещаеш, че винаги ще бъдеш до мен, когато никой не иска да остане.

Искам да останеш, след като ти кажа тайните си, след като ти споделя всичко, което не трябва, след като ти кажа неща, които ще те шокират. Искам да останеш въпреки всичко.

Искам да останеш, когато е студено навън, тъй като на мен винаги ми е топло с теб. Искам да ме накараш да заобичам дъжда, тъй като ме кара да бъда по-близо до теб.

Искам да остана, когато съм уморена, уморена от живота си и от мен самата. Искам да погледнеш в изморените ми очи и все още да мислиш, че съм красива.

Искам да останеш въпреки всичко, не искам никога да си тръгваш. Искам да останеш, защото искаш, защото няма къде другаде да бъдеш.

Искам да останеш, защото те обичам и ще бъде болезнено да те гледам как си тръгваш. Искам да останеш с мен, както аз бих останала с теб.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама