Как да станеш жената, на която НЕ й пука


Как да станеш жената, на която НЕ й пука
Снимка: iStock/Guliver

Всяка раздяла е трудна, но най-болезнена е тази с човек, когото сте смятала за любовта на живота ви. Тя ви разтърсва из основи, променя начина ви на мислене и разбива сърцето ви на малки парченца. В даден момент, когато болката и объркването станат прекалено трудни за приемане, ще трябва да вземете решение. Тогава емоциите ви ще станат още по-силни, но има няколко неща, които ще ви помогнат да продължите напред в търсене на собственото си щастие.

Не си губете времето в мисли за него

Идва момент, в който всичко това вече е безсмислено. Този човек не е част от живота ви, не споделяте нищо с него и дори не се чувате по телефона. Няма смисъл да губите време в мислене за него при условие, че всичко вече е приключило. Примирете се и продължете напред.

В началото определено ще ви бъде трудно, но впоследствие ще се радвате изключително много, че сте успели да се преборите. Не говорете на приятелките си за него, не мислете за него, не гледайте стари снимки и не се опитвайте да разбирате какво се случва в живота му. Дори избягвайте местата, на които ходи.

Не се връщайте назад

Толкова много жени правят тази грешка, а е толкова безсмислена. Щом веднъж не се е получило, няма да стане и вторият път, просто същата история ще се повтаря отново и отново. Оставете всичко, свързано с този човек в миналото.

За всичко си има причина. Съдбата си знае работата и щом се е случило по този начин, така е трябвало да бъде. Нека всичко остане в миналото, продължете напред с пълни сили и енергия. Радвайте се на живота въпреки тъгата, която изпитвате. С времето този човек ще ви става все по-безразличен. Ако все пак ви е писано да бъдете заедно, това ще се случи, когато и двамата сте научили уроците си. Не преди това. И тогава ще започнете напълно нова връзка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама