Когато ТОЙ обещава, че ще се промени

  • Когато ТОЙ обещава, че ще се промени
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 15.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Когато той казва, че ще се промени, обърни внимание на действията, а не на думите му. Може да ти обещае още слънцето, луната и звездите, но това не означава, че ще изпълни обещанието си на всяка цена, нали?

Когато казва, че ще се промени, запитай се дали си била на това място преди. Колкото и да го обичаш, колкото и емоциите да замъгляват преценката ти, не позволявай историята да се повтаря. Бъди честна със себе си, защото друг няма да го направи вместо теб.

Когато ти обещава, че ще се промени, дай му малко време. Защото след всяко гръмко обещание идва период на розови листенца и романтика. Но щом започне отново да се чувства удобно и в безопасност, нищо чудно да запее "старата песен на нов глас".

Когато ти обещава, че ще се промени, обърни внимание дали разбира какво е направил погрешно, дали наистина поема отговорност за действията си, дали вижда, че те наранява. Обърни внимание дали казва всички правилни неща, които смята, че би трябвало да каже, или наистина говори от сърце.

Когато ти обещава, че ще се промени, не позволявай на сърцето си да му прости твърде рано. Не приемай автоматично, че всичко ще продължи, защото той твърди, че ще бъде наред. Не се поставяй в ситуация да даваш доверие на човек, който вече го е смачкал. Не давай ключ за душата си на крадец, който е ограбил сърцето ти.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.