Когато любовта ти не е достатъчна…


Когато любовта ти не е достатъчна…
Снимка: iStock/Guliver

Ако някой те иска, то той ще намери начин да ти го покаже. Понякога можеш да бъдеш комбинация от всички "изисквания" и пак няма да бъдеш достатъчна за някой. И тогава идва най-лошото - жертвите, които ще направиш, ще погубят както мечтите ти, така и част от теб самата. Извиненията и лъжите, с които заблуждаваш себе си, ще бъдат много по-големи от онези, които си казала на близките си. Но те ще видят болката, унищожението и опустошението много преди ти да си готова да признаеш неизбежното. А именно - нищо, което правиш, няма да е достатъчно.

Такива отношения обикновено започват катастрофално още от самото начало, но явно невидимо за едно влюбено сърце. Единият е напълно смазан, а другият някак "минава между капките". След време си даваш сметка, че вършиш работата и на двама ви. Проблясъкът на усилие от време на време е достатъчен, за да те заблуди, да запази надеждите ти, но истината е, че емоционалният ти лимит вече е към своя край и сърцето ти скоро ще обяви "фалит".

Когато любовта ти не е достатъчна, всеки ден ще бъде още един удар за твоят наранена душа. Дните ти ще бъдат запълнени, превързвайки раните му, докато усещаш как ти се разпадаш частица по частица. Ще прекарваш времето си, за да угодиш на някой, който няма интерес да бъде доволен. Светлината ти е смачкана от някой, който печели от тъмнината ти.

Ще дойде момент, в който ще трябва да избереш дали да спасиш себе си, или него. Но той отдавна е избрал себе си. А твоята любов никога няма да бъде достатъчна за него…

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама