Не бягай, когато любовта стане скучна

  • Не бягай, когато любовта стане скучна
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 02.08.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Има много причини, поради които трябва да си тръгнеш от една връзка. Защото е станала токсична, защото сте разбрали, че имате различни визии за бъдещето, защото сте били наранени или просто сте си дали сметка, че това не е вашият човек.

Но ако причината, поради която искате да си тръгнете, е че фазата на изпепеляваща любов е приключила и се чувствате като в "коловоз", трябва да преосмислите решението си. Това че любовта ви се е променила и трансформирала, не значи че я няма. Значи, че трябва да останете и да полагате повече усилия.

Напълно естествено е в даден етап любовта да се чувства малко скучна, малко застояла. След като сте прекарали с един човек няколко години, след като сте видели неговите добри и лоши страни, след като сте се устроили помежду си и сте спрели да се опитвате да направите добро впечатление, се чувствате, сякаш тръпката е изчезнала. За съжаление, това чувство на вълнение и "пеперуди в стомаха" не може да трае вечно, но може да бъде заменено с друго по-добро чувство – това на силната любов и уважение.

Когато любовта ви се струва скучна, не бива да се ядосвате един на друг или да се обвинявате. Трябва да работите като екип, за да измислите решение, което да развълнува и двама ви отново. Не приемайте, че любовта е приключила. Не приемайте, че е време да си отидете. Приемете, че е време да се борите. Защото точно любовта, която е издържала изпитанията на времето, си заслужава всяка борба.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.